Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trochu nemocná na VŠ kolejích

Od: dsfda odpovědí: 5 změna:

Ahoj, moc nevím, co mám dělat.

Jsem trochu nemocný (prostě něco není ok, co já vím, co to je, trochu smrkám, jednou za půlhodinu zakašlu – nic úplně dramatickýho, ale ideální to rozhodně není) a jsem na vysokoškolskej kolejích. Je mi to blbý vůči spolubydlícímu. Na druhou stranu doma mám maminku, která se vrátila z nemocnice po více než měsíční hospitalizaci s těžkým oboustranným zápalem plic a setrvávat s ní v jedný domácnosti je docela složitý – abych ju prostě nenakazil, jestli se tomu dá vyhnout...

Co byste dělali na mým místě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

zůstal/a bych na koleji - a) nejbližší rodina je důležitější než spolužáci, b) lze očekávat, že spolubydlící (mnohem) víc vydrží než postarší osoba po těžkym zápalu plic, c) běžný nastydnutí mladý lidi obecně asi spíš moc neřeší

hodnocení

3x

Došel bych na PCR, a pokude bude negativní, víc to neřešil.

hodnocení

0x

Tak slečna nebo chlapec?

liska5

Písmena ý a á jsou vedle sebe. A v nadpisu se to při překlepu opravit nedá!

malina
hodnocení

0x

Pokud se nemůžete od maminky doma izolovat, zůstat na koleji, udělat test (PCR, nebo opakovaně antigen) a nosit roušku. Hodně větrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]