Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, na otázku týkající se rekvalifikačního kurzu Zlatník-klenotník. Chtěl bych absolvovat tento kurz při zaměstnání. Moje přání by tedy bylo, aby tento kurz byl co možná nejkratší. Dovolím si tvrdit, že získaná kvalifikace i tak bude pro budoucího zaměstnavatele dostačující. Pokud by tedy zde byl někdo, kdo by mi mohl poradit, školu, či instituci, byl bych velmi vděčný.
Otázka je, jestli pak vůbec má takový "ošizený" kurz smysl... Jakékoliv řemeslo se dle mého rychle (v řádu méně než měsíce či dvou) naučit nedá (pokud má výsledek za něco stát), protože existují věci, které se prostě obejít ani zkrátit nedají. Sám jsem např. absolvoval intenzivní tříměsíční (8 hodin 3 až 4 dny v týdnu) rekvalifikační kurz digitální grafiky (v tu dobu jsem naštěstí nepracoval, takže času bylo dost - vám by se to při práci zákonitě protáhlo na výrazně delší období) a rozhodně bych neměnil.
Za tři roky jste ještě nic nenašel? Rekvalifikace Zla/...
Pro info dva odkazy - Zlatník - s osvěd/... a Zlatník a klenotn/... - ale chtějí praxi, není zadarmo a nějaký rozsah hodin prostě absolvovat musíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.