Nejste přihlášen/a.
Dobry den,vyuzila jsem hloupě nekolika nabidek na kreditni karty-mam Ctyri karty.Sice je splacim pravidelne, ale je to dost velky zasah do rodinneho rozpoctu,nyni se rozvadim a timpadem splaceni bude pro me slozite.Vim ,ze kreditky jsou nevyhodne ,co se tyce uroku i splaceni jelikoz je neustale dokola vybiram.Chtela jsem se nekoho zeptat jestli nevi ktera banka dela konsolidace pujcek,podotykam ze banka v zadnem pripade bych nechtela uver od nebankovni instituce!Chtela bych poradit, jestli nema nekdo s konsolidaci osobni zkusenost! DEKUJI
Dekuji vsem za odpovedi
Pokud nemáte účet u nějaké banky, pro kterou jste průhledný klient, co se týče příjmů a výdajů, můžete zkusit GEmoney.Jsem sice i jejím klientem, ale byl jsem s konsolidací hotov během 20 minut.
Budete potřebovat ke každé půjčce(kartě), kterér se bude konsolidace týkat, smlouvu.K samotné konsolidaci též potvrzení o příjmu, netýká se, pokud budete konsolidaci dělat u své banky, a dva doklady totožnosti.
jak jsem psala rozvadim se moje prijmy jsou 14000kc vydaje i se splatkama na kreditky 12500kc,od manzela jiz nedostavam ani korunu,timpadem je vybiram abych mohla nakoupit jidlo obleceni atd.Mam 13let dceru a to jsou take nejake vydaje,nechtela jsem radit ze jsem to nemela delat,a uroky jsou velke atd. tohle vse vim otazka se tykala konsolidace niceho jineho.Kdybych vysla s vy platou tak jsem to jiz davno udelala.Dekuji za vase rady a tohle vse jiz vim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.