Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak efektivně zhubnout?

Od: nnok odpovědí: 6 změna:
Zdravím, poslední dobou jsem dost přibrala. Je mi 18. A mám mírnou nadváhu BMI 25,6. Jo jasně proč to řešit, ale jde o to že kvůli nemoci (FSHD) nemůžu vážit tolik a potřebuji zhubnout. Nejak efektivně, kombinovat se stravou, ale nebude mi pak stravu narušovat obědy ze školy?
Jaké cviky jsou efektivní? Spíše na nohy. Napadlo mě chodit do fitka na běhací pásy. Posledních pár měsíců (od listopadu) se vyhýbal různým čokoládam a tak protože na ně chuť nemám, dřív jsem normálně jedla ve velkým a nepribirala. Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Vynechat průmyslově vyráběné potraviny, konzervy, laciné uzeniny,trvanlivé majonéz.výrobky, instantní polévky...Omezit sladkosti, nepít slazené nápoje, ubrat přílohy, pečivo a tučné mléčné výrobky... ... Naopak jíst více syrové zeleniny, ryby, z masa krůtu, králíka, ...kyselé zelí, česnek i ořechy - na imunitu

Nejvíc sníží nadváhu dlouhodobý výkon střední nebo nízké intenzity, takže tůry, výběhy, kolo, plavání, míčové hry, tanec.

liska5

A začít postupně, jen chůzí. Pak chůzi prokládat klusem. Významné spalování tuků nastává po 45 minutách Pohybu ,běhu. A mezi jídly si dát sklenici vody s jednou lžicí jablečného octa.

liska5

A v hlavě si nastavit, že jsem svižná, štíhlá, lehká... A nejíst před spaním..

hodnocení

1x
Efektivně sportujte a efektivně zhubnete.

hodnocení

1x
Vzhledem k věku předpokládám, že máte FB. Koukněte do skupiny LOW CARB pro začátečníky. Je tam mnoho inspirujících příběhů a rad.

id
hodnocení

0x

BMI je jen orientační číslo. Napiš váhu a výšku. Dále napiš tvůj jídelníček za den a pitný režim, pak se dá poradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]