Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mi zalaminují pár papírů?

Od: halina odpovědí: 4 změna:

Zdravím, kde mi za poplatek zalaminují potřebné papíry? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V tiskárně, v kopírovacím centru... Zdala jsem do Googlu slovo laminování a objevilo se několik firem v okolí mého bydliště. Zkuste to také.

...anebo dokonce u někoho známýho, vlastnícího laminovačku (-: (např. i v Lidlu se periodicky nabízely jak do formátu A4, tak A3, takže mezi lidma jich může bejt dost);
a pokud by šlo místo zalaminování jen zavařit mezi igelity (a papíry spíš jen o něco nad A4, A3 by asi byly o fous přes), stačil by použitelnej známej s malou vakuovačkou (tu už má leckdo), ale zřejmě by se eště musel sehnat vhodnej průhlednej igelit

mimochodem, ceny u jednotlivejch firem se můžou znatelně lišit - např. i dle paušálního minimálního poplatku za zakázku

liska5
hodnocení

0x

U nás v jednom větším papírnictví. Ptejte se třeba v infocentru toho kterého města.

hodnocení

0x

D.d. většina copy center tuto službu provádí v různých formátech .. poptat, pohledat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]