Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám zubaře

Od: anonymka odpovědí: 16 změna:

Dobrý den.

Neví někdo o nějaké ordinaci nebo novém zubním lékaři , který příjímá nové pacienty?
Dík za odpověď

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

0x

Musíte nejdříve říci v jaké lokalitě, jinak vám nikdo odpovědět nedokáže...

anonymka
hodnocení

To je úplně jedno , v mé situaci bych brala kdekoliv, kde zrovna berou další pacinety
Jinak vysočina.

liska5

Já předloni dostala od pojišťovny papír s kontakty na třicet zubařů v blízkém okolí. Všechny jsem objela, a ani jeden už další pacienty nebral. Shodou okolností jsem narazila na mladou na MD, a ta měla ještě pár volných míst. Tak jsem počkala, až jí děcko doroste do MŠ. A tak k této zubařce dojíždím do jiného města.

smode2
hodnocení

0x
Ano, zubní lékaři mívají docela plno, osvědčilo se mi jít za takovým, ke kt. chodí někdo z rodiny či kamarádů (zmínit se mu o tom samozřejmě). A nejednat s ním anonymně*smich*

hodnocení

0x
Uz to tu pisu snad po desate, www.dent.cz
Zadáte mesto a pojistovnu

Odkaz na nic . Neberou nikde.

anonymka
hodnocení

0x

Tak odkaz jsem zkoušela dent.cz A tři co jsem obvolala ani jeden nepřibírá . Kdosi mi řekl po otázce, že na internetu je uvedno že přijímají nové pacienty, že je to staré asi 30 let
Už jsem bezradná je mi 34 let , jsem nekuřák a chodím bez zubů , mám maturitu, ale hodně se mi mým životním stravovacím stylem a po 1 dítěti pokazili zuby

jp

A co má se zubama společného maturita?*ee*

pb®
A kam jste chodila k zubaři doposud? Jak se vůbec stane, že je člověk bez zubaře? Před 34 lety nebyl problém najít zubaře, to ještě existovali obvodní lékaři. Tak jak to, že máte zuby v dezolátním stavu a jste bez zubaře? A nebo že by člověk k zubaři přestal chodit, léta tam nebyl, nechal se vyřadit z evidence?

hodnocení

0x
Já jsem pochopil, že zubařů je v celku dost. Že to není žádný problém. Říkal to v TV pan Šmucler, když se řešila zdravotní péče pro občany z Ukrajiny. Tak asi jen kápnout na to správné místo. A v TV ví určitě co povídají...
tomaso
Dnes sem čekal u zubaře a paní na recepci zrovna telefonovala s někým, kdo taky sháněl zubaře. A ze není problém, berou, termin za mesic...
anonymka

Ano? A kde? Tak to asi víte i kde?

tomaso
Praha, jste ochotna dojíždět?
konik

Tito vyčůránci berou, ale jsou neskutečně drazí, protože nemají úmyslně smlouvy se zdrav. pojišťovnami. Všichni z Prahy:

MDDr. Aleš Zápotocký
MUDr. Vladimír Ščigel, PhD.
MUDr. Vladislav Růžička
Dentální klinika Jan Stuchlík
Klika Dent s.r.o.
MUDr. Imrich Bajza
MUDr. Jan Špiller
MUDr. Jiří Palek
Rusnák dental care s.r.o.
MUDr. PETROVIČ - GANCI, s.r.o.
Dental clinic - MUDr. Jaromír Piskáček
Zubní klinika Pauldent - Patrik Pauliška
Zubní centrum Tichý zubař
MUDr. Jakub Smrček
ROŽADENT Pavel Roženský, s.r.o.
MUDr. Štěpán GÁLA
VK Jäger Dent s.r.o.
EXTRADENT PLUS, s.r.o. - MUDr. Zdeněk Nathanský

hodnocení

0x

Mimo Pana Šmuclera totéž také tvrdí nejchytřejší Pan Hejtman ČR. Patnáct, dvacet krásných souvětí na téma, jak zajistil Jihočechům zubní péči během necelého roku. Na lidičky konzumentíčky však tato květnatá souvětí zabírají lépe, nežli fádní bolestivě opačná skutečnost;) Za peníze berou v ČB třeba na Husově ul. MUDr. Janský. Jeden kus od něho odešel (nikoliv z důvodu zlé zkušenosti), tak možná i na pokladnu, jakoby za něho.

roman36
hodnocení

0x

Nebo Olomouc?

Hledám zubaře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]