Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tak před 10 dny sem spadl přibližně z půl metru, dopadl sem na koleno a dlaně(které sem měl trošku rozbitý ale už se zahojily) ale koleno mě furt bolí. Bolest není nějaká velká, můžu normálně chodit i ohýbat jako dřív, ani není nateklé a nic zvláštního. Ale furt to cítím a mám pocit, že mě neudrží a tak. Většina lidí mi říkala, že to mám buď v hlavě nebo že mám ještě třeba týden počkat a až pak jít k doktorovi. Tak se chci zde zeptat jak by jste postupovali
Díky
Jak byste postupovali? No, už to není úraz. Za ten se považuje do 48 hod. Tak obvoďákovi nebo svému dětskému lékaři pro doporučení na ortopedii. Tam koleno zrentgenují, případně pošlou na magnetickou rezonanci. Jestli tam něco najdou, tak případně atroskopii. Pokud jste starší, tak třeba jste si mohl zhoršit artrozu /opotřebení chrupavky/. Jinak si kupte nějaké mazání typu Voltaren nebo Kostivalový gel. Hodně pomůže čas, pokud tam nic neprasklo a je to jen pohmožděné. Několik týdnů klid. Tak je to jen na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.