Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volno ve výpovědi

Od: jakell® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jsem momentálně ve výpovědní době. Výpověď byla podána z mé strany a já bych se chtěl zeptat, zda mám nárok na placené volno i třeba jen půl dne.

Na internetu jsem našel několik článků, ze kterých nejsem o moc moudřejší, a tak se ptám tady.

Děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nezáleží na tom, zda máte podanou výpověď či nikoli. Rozhodující jsou důvody, pro které žádáte pracovní volno s náhradou mzdy. Podívejte se na tento článek, ten vám napoví, zda splňujete nárok na placené volno:

penize.cz/...

hodnocení

0x

Když odcházíte, určitě Vám zbývá nějaká dovolená. Jen málokdo odchází s nulou. Tu dovolenou si budete muset ještě vybrat, případně Vám ji proplatí, pokud si ji nevyberete.

Takže využít těch dní dovolené. Případně pak NEPLACENÉ VOLNO. Odcházíte od nich, nevím, proč by Vám měli dávat placené. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]