Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná tvář hnisu?

Od: carol odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,už asi týden mám na místě asi 4 cm nafouklou tvář a plno drobných dírek s kterých jde hnis místo je zarudlé nateklé dneska v jednom místě vilítlo hrozně hnisu. Dala jsem černou mast ale mám zalepit? Či ne. Měla jsem na obou tvářích tu jednu už jsem vymačkala a je dobrá. Jinak make-up nepoužívam nekouřím občas alkohol. Tak nevím z čeho to mám.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Dobrý den, dle mého bych zašla raději na kožní, může to být mala cysta, takže bych šla za odbornikem, infekce se může rozšířit...

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Já bych (po vlastní zkušenosti) radila zajít nejdřív na obvod. Obvoďák určí nejvhodnější léčbu. Pokud vás pošle na kožní, tak tam to chodí zhruba jako u zubaře. Při objednání na "zadlouho", ale na 7. hodinu ráno do 8 hodin jako akutní hned. Pokud si dojdete nejdřív na obvod a teprve pak s doporučením v těch 7 hodin na kožní, vezmou vás "ochotně". Pokud půjdete bez doporučení z obvodu, sestra v případě, že je vás akutních víc a odhadne to tak, že to do 8 hodin nestihnou, vás klidně odkáže na jiný den, protože od 8 hodin berou ty dlouho objednané. Tedy u nás to tak chodí, a jsme velké město. Ida

hodnocení

1x

Jakékoli násilné mačkání vede jen k tomu, že těch pupenců bude mnohem více. Odborně zhodnotí nejprve kosmetička. Též nevíme věk *nevi*

carol
hodnocení

26 a na kožní se objednává? Či tam mohu přijít jen tak tak mě z té tváře taky začala téct voda
sts
Na kožní Vás vemou hned.zagoglete podle bydliště a šupejte.

liska5
hodnocení

0x

Tomu se říká karbunkl, takový shluk furunklů. Stačí obvoďákovi, možná nasadí antibiotika. Když ne, kupte si Betadine mast. Taky barví, ale snadno se vypere. Zatím berte B komplex forte a zinek. Imunita sídlí z velké části ve střevech. Vynechte tedy průmyslově vyrobené potraviny, sladkosti vč. slazených nápojů a omezte vše mléčné, jen kefír si nechte a výrobky z bílé mouky nahraďte celozrnnými. Vynechte kuřecí. Místo něj rybu králíka krůtí,..

Jezte hodně kyselé zelí, zelenou petržel, saláty s citronem, česnek, ryby, ořechy, cereálie. .Hodně pijte, před a mezi jídly. Kupte si melasu. To je ten černý pendrekový sirup ze zdravé výživy. V něm je hodně minerálů. Pro Vás především železa Fe. Havně ti, co žijí především na mléčných výrobcích mají železa málo. Pak trpí na záněty kůže, akné, jsou unavení.

Jen bacha, na obličeji to mačkání může zanechat jizvy. Ve kterém místě tváře to máte? každá část obličeje koresponduje s určitým orgánem v těle.

carol
Díky za radu mám to sca tři 3cm pod okem..a na kožní jdu až 8. Jinak sladký skoro nejím ..vím že to hodně škodí...a zelí přímo miluju...ale to vymačkávání občas pomůže no..semtam ten hnis jde..ven..jinak děkuji za název..to jsem ubec netušila mrknu na net.
liska5

Tak blízko oka, to se bude nejspíš řešit antibiotiky. Po ATB brát probiotika. Uprostřed pod dolním víčkem začíná dráha žaludku, pod vnějším úhlem oka je bod žlučníku. Tam se pak projeví přetížení těchto orgánů.Je toho víc, ale neudáváte přesně místo.

svl*
hodnocení

0x

Dobry den,

neco obdobneho jsem mel take. Obrovska ruda zvetsujici se boule. Sel jsem na pohotovost. Tam me to rozrizly a vycistili,pak asi 2 stehy a kontrola za tyden. Nevim ted jestli jsem jeste bral antibiotika.

Nicmene za rok to zacalo znovu takze nakonec me na chirurgii odstranily nejakou zlazku. To uz ale jizva byla znatelnejsi. Tedy radim resit hned,nechat poradne vycistit a pak asi nechat vyndat aby to do budoucna nezobilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]