Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shakespearovské slavnosti x oblečení

Od: kecalka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, byl jste někdo na Shakespearovských slavnostech na Pražském hradě? Co na sebe? Obyč nebo jak do divadla? aby se tam člověk necejtil blbě...díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Já si myslím, že takové "malé společenské" oblečení. takže ne rifle (pro ženu už vůbec ne*stop*) , ale také ne oblek (pro ženu už vůbec ne*smich*). Prostě něco hezkého, v čem se budete dobře cítit a tím pádem podtrhnete celou tu slavnostní atmosferu :)

kecalka*
hodnocení

jsem viděla nějaké video ze slavností a lidi tam byli oblečení normálně, sportovně, džíny,...byl/a jste tam snad?

sebod*

Byli jsme tam několikrát. Tohle ja na každém jednotlivci. Ano, dá se tam jít v riflích. Ale já si myslím, že když si člověk oblíkne NĚCO jiného, tak fakt to všechno prožívá tak nějak krásněji *slunce*. Určitě se tam nehodí večerní róba, ale nějaký "lepší" kalhoty (sukně) a k tomu pěkná halenka. Když hezky prožitá chvilka, tak v hezkém oblečení ;). Po představení si zajít někam sednout na kafčo, nebo víno a aspoň chvilku se v tom životním spěchu KOCHAT :D

kecalka*
hodnocení

to je pravda, ale jestli se tam člověk necejtí pak v riflích blbě no... mám slavnostnější oblečení, ale to se mi nechce brát, je to až moc slavnostní

madla*

pokud se cítíte dobře v riflích, klidně si je vezměte. Vůbec nebudete vyčnívat. Někteří lidé chodí oblečeni i sportovně. Spíš si myslím, že ve slavnostnějším byste byla za exota. (chodím tam každé léto, akorát letos jsem jaksi zaspala...:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]