Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byl jste někdo na Shakespearovských slavnostech na Pražském hradě? Co na sebe? Obyč nebo jak do divadla? aby se tam člověk necejtil blbě...díky
Já si myslím, že takové "malé společenské" oblečení. takže ne rifle (pro ženu už vůbec ne) , ale také ne oblek (pro ženu už vůbec ne
). Prostě něco hezkého, v čem se budete dobře cítit a tím pádem podtrhnete celou tu slavnostní atmosferu
jsem viděla nějaké video ze slavností a lidi tam byli oblečení normálně, sportovně, džíny,...byl/a jste tam snad?
Byli jsme tam několikrát. Tohle ja na každém jednotlivci. Ano, dá se tam jít v riflích. Ale já si myslím, že když si člověk oblíkne NĚCO jiného, tak fakt to všechno prožívá tak nějak krásněji . Určitě se tam nehodí večerní róba, ale nějaký "lepší" kalhoty (sukně) a k tomu pěkná halenka. Když hezky prožitá chvilka, tak v hezkém oblečení
. Po představení si zajít někam sednout na kafčo, nebo víno a aspoň chvilku se v tom životním spěchu KOCHAT :D
to je pravda, ale jestli se tam člověk necejtí pak v riflích blbě no... mám slavnostnější oblečení, ale to se mi nechce brát, je to až moc slavnostní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.