Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit registraci u gynekologa

Od: radka13 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Žila jsem několik let v zahraničí a po návratu jsem se zaregistrovala na gynekologii. Dnes mi paní doktorka oznámila,že mám stále vedenou registraci u lékařky ke které už nekolik let nechodím. Dnes jsem se s onou doktorkou spojila a ta mi oznámila,že mou registraci již před nemilá lety sama zrušila a že mám nejspíš problém a pojištěním. Pojištění mám v pořádku,každý měsíc mi zaměstnavatel odesílá platbu kemu pojištění avšak v databázi stále je registrace u původní doktorky. Poradíte mi co s tím? Děkuji s pozdravem Radka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Oznámit zdravotní pojišťovně (a původní lékařce) zrušení původní registrace a registraci u nového/současného gynekologa.

hodnocení

0x
Prececse muzete zaregistrovat jinde nebo muzete jit nekam, jde se ani registrovat nemusite.

hodnocení

0x

Dokud si nenajdete jiného gynekologa, máte v databázi ZP stále toho původního.

radka13
hodnocení

Vždyť to píšu,že jsem se zaregistrovala u jiné doktorky,ale pojišťovna ji moje návštěvy neplatí,jelikož v databázi mám registraci na původní lékařku.

Tak musíte kontaktovat pojišťovnu.

@radka promiňte, nečetla jsem dost pozorně.

hodnocení

0x

Je potřeba u nového lékaře podepsat novou registraci. Doktor/ka si pak požádá minulého lékaře o výpis z dokumentace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]