Dobrý den, zaujala mě nabídka se zkušeným investorem Libor Váka. Nemáte s ním náhodou někdo nějakou osobní zkušenost? Nemohu o něm toho najít moc. Je to investor do nemovitostí z Kadaně. Děkuju
Dobrý den, pan Váka je člověk, jenž postavil svůj byznys na obchodu s chudobou. Jeho nájemníci jsou především lidé pobirající tzv. příspěvek na bydlení a nepřizpůsobivý. Tyto peníze od státu pak končí v kapse pana Váky. Doporučuji koukněte na jeho nemovitosti a v jakých se nacházejí lokalitách a podle toho si udělejte obrázek. Osobně tuto investici nedoporučuji. Hezký den přeji
tomas25
@nunik Kde a jak najdu jeho nemovitosti? Poradíte mi? Děkuju
liborvaka
Dobry den, pokud ma nekdo pocit, ze najemni bydleni mam postavene na obchodu s chudobou, tak Vam sem davam verejne svuj kontakt. Rad kazdemu venuju svuj cas a muze semnou stravit den a objet me nemovitosti a udelat si obrazek sam. Clovek s nicken nunik vystupuje anonyme. Verim, ze takovych lidi v CR je minimum, kteri pod rouskou anonymity pomlouvaji, siri nenavist a maji potrebu se vyjadrit k vecem, o kterych nic nevi… . Muj kontakt: 732765579, libor.vaka@icloud.com
goof
Dobrý den, pane Váko, nastěhoval jste nad nás lidi, co si doma neuklízí a přitáhl jste nám tak do baraku šváby. Snažili jsme se vás kontaktovat na vámi uvedeném čísle a dokonce i na emailu, bohužel jste nebyl k zastižení, asi moc práce s ostatními byty. No, ale ve finále jste nám nepomohl. Je krásné, že lidem poskytnete možnost objet pár těch bytů, ve kterých jsou slušní lidé. Absolutní většina vašich nájemníku jsou ale přistěhovalci z jiných zemí, kterým nájem platí agentura. Nebo jsou to lidi, kteří jinou možnost, než bydlet u vás nemají. Děkujeme za nabídku kontaktu, bohužel už jsem se v kontaktování vás zklamal natolik, že nemám ani v nejmenším náladu vám volat nebo psát znovu.
Je to největší arogant kterého jste kdy mohli potkat. Jeho zlost a pověst tady v Kadani ho předchází. Jeho byty jsou naleštěná bída a rekonstrukce většinou provádí parta romských kluků a za min peníze. Jeho největší zbraní je pan Straka který je už povahy nacistického vojáka. A všechny byty které měl rozprodal i s najemnikama, zvedli nájem a všechny byty většinou pronajímá ciganum. Na netu je z bytu velký výběr od jiných investorů. Od vaky utíkejte rychle pryč. Já ho znám osobně.
Nedoporučuji. U tohohle člověka jsem měl individuální konzultace. Ikdyž si domluvíte termín tak buď se na něho nedostaví a když už se na něho dostaví tak je to úplně k ničemu. Totální ztráta času. Na emaily sotva reaguje. Domluvit se na termínu byl vždy hlavní kámen úrazu. Nemluvě o tom, že veškeré know how je při troše větší snaze snadno dohledatelné. Za mě nedoporučuji. Člověk si stejně najde vlastní cestu v nemovitostech.
petrzmelnika
Diky za sdileni zkusenosti. Pan Vaka vsude hlasi, jak je spatna hypoteka na fyzickou osobu a ze to financuje jinak, ze si nezaseka bonitu, apod. Dozvedel jste se na konzultaci v cem je ten jeho zazrak?
Po nalákání na 2. denní kurz a příslibu spolupráce a vedení přestali komunikovat, po opakovaných výzvách nic, odstupuji od smlouvy. Obrátím se na právníka.
Dobrý den, osobně mám špatnou zkušenost. V Kraslicich vlastní panelový byt a já byl jeho nájemník s mojí byvalou přítelkyní. Po necelém roce bydlení jsme šli s přítelkyní od sebe a odstěhovali se. Byt jsme předávali v původním stavu a kauci 19 000 jsem nikdy nedostal zpět. Je to 5 let, bylo mi 20. Peníze na kauci jsem si půjčoval od rodiny. Řekl mi, že se musí počkat rok, než mi ji vrátí. Kvůli odečtu vody atd. Po roce přestal komunikovat, zvedat telefon, odepisovat na SMS. Žádná reakce. Prostě a jednoduše mě okradl. Když jsem kontaktoval právníka, tak mi akorát řekl, že tenhle člověk má trvalý pobyt na úřadě, takže dopis si nemusí vyzvednout nikdy a hlavně bylo možné, že za celkové náklady za právníky nechám stejnou sumu jako za kauci. Takže sem to nechal být a aspoň touhle cestou bych rád varoval před člověkem, který má peníze a přesto se nestydí okrádat lidi o kauci. To je moje osobní zkušenost. Vím, že to nikdy nedostanu zpět a člověk může přijít v životě o víc, ale snad si na něj lidi budou dávat velký pozor. Ať už mu budou svěřovat svoje finance, byť jako vratnou kauci ve smlouvě nebo jako poradci na nákup nemovitosti.
zuzka
Kauce - jistina se vrací obratem po ukončení nájmu. Voda se vypočítá podle odečtu na vodoměru odhadem, stejně tak teplo a podobně.
Na workshopu jsem byl. Poradí Vám dobře, jak vybrat byt, co zvážit, pro a proti. Ale co se týče financování bytu bez hotovosti, odpověď byla, že se za 90 000 máte stát klientem, tak toť asi vše.. Nedozvíte se nic, co by nešlo dohledat na internetu...
paveldrabek
Dobrý den, byl jsem pana Váky na workshopu a jak zde píši i jiní nic moc se nedozvíte a když se zeptáte na něco konkrétního, hlavně ohledně financování, tak vám řekne, že s ním musíte mít spolupráci za 115 000kč. Jeho asistentka Benešová mi pak volala a přemlouvala ať jdu do spolupráce když mi poslala smlouvu, tak tam bylo, že je na dobu 24 měsíců. Do telefonu mi řekla že to není časově omezené a pak lhala, že mi to ale říkala, že si to jen nepamatuji a že se nebude handrkovat. Velmi nesolidní jednání. Musím říct, že jsem byl nepříjemně překvapen. Takové šmejdské praktiky nesnáším. Vřele NEdoporučuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.