Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat levné letenky

Od: letoo odpovědí: 3 změna:
Dobry den, pres jake stranky se daji sehnat levne letenky? Vim, ze se daji sehnat i treba do 3 stovek, ale treba na Skyscanneru jsem vetsinou mnohem drazsi. Jak dlouho pred odletem se zlevni?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
skyscanner a prime vyhledavace samotnych aerolinek jsou nejlevnejsi, pelikan, kiwi atd si bere na 6-8000 letence az 500 - 1500 bokem, pokud to neni dotovane promo na levnem letu, gotogate apod jen 200. Dalsi vyhodou do dalekych destinaci byva stop na den dva, a pokracovani letu pak. Napr. na Filipiny a vcetne jednoho vnitrostatniho letu z Manily se da dostat za 12-16k temer po cely rok vcetne odpocinku v hotelu pred delsim letem. Kdyz si ale date ve skyscanneru i jinde vyhledat celou cestu z A do bodu B, ta sama letenka stoji 30k, nebo 25k ale 37hodinovy let

hodnocení

0x

Od 300 do 1000, většinou, a nabídky chodí pravidelně do mailu: zaletsi.cz, pelikan.cz, možná ještě kiwi.com/cz

nox®
hodnocení

0x

Většinou jsem pro takové cesty sledoval stránky, které uveřejňují nabídky, jako třeba cestujlevne.com a podobné. Pokud jsem věděl, co hledám, tak většinou přímo na stránkách letecké společnosti a procházel jsem si možné termíny a ceny. Tedy hlavně pro cesty po Evropě s nískými náklady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]