Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eshop poskozene zbozi a postovne za zaslani zpet

Od: postovne odpovědí: 4 změna:
Prosim o radu. Dlouho jsem neresil vymenu nebo vraceni zbozi z eshopu.
Pred asi peti lety bylo narizeni nebo zakon ze postovne za zaslani zbozi zpet, hradi eshop. Ne zakaznik.
Prislo mi z eshopu asi pet polozek a dve z nich maji oderky a vady.
Neni to zpusobene prepravou. Vidim to pres pruhleny obal. Je to uz z vyroby.
Eshopu jsem hned po obdrzeni poslal fotky s vadami a ze budu pozadovat bud vymenu nebo vraceni penez za tyto dva kusy.
Jak je to v soucasnosti s postovnym zaslani zbozi zpet? Hradi to zakaznik nebo eshop?
Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měl by to hradit e-shop, ale znáte to. Budete se soudit, nebo aktivovat ČOI? As ne. Někdy se vyplatí udělat jen bu bu bu a myslet si svoje a obětovat těch pár korun.

hodnocení

1x

Moje zkušenost s www.elny.cz, majitel Zdeněk Nymburský. Vracel jsem regulátor energie ke sklokeramickému sporáku; a i když to byla doporučena náhrada, neseděly vývody, jejich nasměrování. Vracel jsem ho. A pan majitel bez mrknutí oka poslal peníze za výrobek i poštovné. Tolik moje zkušenost...pro info...prosinec 2020

hodnocení

0x

V naprosté většině vrácení platí zákazník. Bohužel.

id
hodnocení

0x

Pokud vrácení nazvete REKLAMACÍ a bude uznána, tak dodatečně jim můžete oskenovat podací lístek s cenou za poštovné a měli by vám jej proplatit.

Já jsem minulý týden reklamovala vyhřívané vložky do bot. Měli v podmínkách napřed napsat email, po napsání jsem dostala štítek s čárovým kódem. Vytiskla jsem si ho, nalepila na balíček a zanesla zdarma do Zásilkovny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]