Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě čistě jen hypoteticky, jak lidé dostanou své peníze do zahraničí, když se rozhodnou z různých důvodů opustit svou zemi. Pokud by např. někdo z obavy před válkou chtěl preventivně odletět třeba Jižní Ameriky nebo kamkoli jinam, jak dostane své peníze tam? Může si v té zemi sice založit účet v jejich bance, ale pokud by už tady nefungovaly banky, tak přes internet.bankovnictví své peníze již nepřetáhne. Vždycky mě zaráží, že někdo prohlásí: beru peníze a mizím. To si své úspory vymění rychle na dolary a veze je v tašce, to asi těžko.
Jednoduše.Peníze mám na účtě v ČR,v cizině buď vyberu postupně v hotovosti z bankomatu,nebo si tam založím účet a peníze převedu z českého účtu na ten nový.
A proč by ne? Do krabice od vína se vejde sedm mega. Do krabice od bot počítám násobně více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.