Zdravím. Dnes ráno jsem si všimla, že mi najednou pokleslo horní oční víčko u pravého oka (nemyslím to samotné oční víčko, ale to horní, to místo, mezi obočím a okem). Vím určitě, že jsem to dřív neměla. Jak je možné, že to prostě najednou poklesne? Je mi 19 let, tak nevím jestli je to jako stářím. Jsem z toho hodně špatná, protože jsem to prostě dřív neměla a hlavně to působí asymetricky oproti druhému oku, které mám normálně. Mám s tím zajít na oční? Nebo zkrátka co mám dělat?
Okamžitě si udělejte ještě tento test. Podívejte se na sebe do zrcadla a usmějte se. Je váš úsměv souměrný? Vyplázněte pořádně jazyk, dokážete to rovně, nebo je ke straně? Dokážete zvednout levou i pravou ruku? Je to nutné pro případ, že byste byla stižena mozkovou mrtvicí, to bývá pokleslé jedno víčko.
Samozřejmě. My vám zde stanovíme diagnozu, to není problém. Velice si vaší důvěry vážíme. Internet je plný diagnoz a léčebných postupů. Nač se obtěžovat s lékařem a absolvovat opruz v čekárně s důchodcema, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.