Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit holku, která se mi líbí?

Od: golias143 odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer,asi budu teď za největší pako,ale můj největší problém je ten, že vůbec ale vůbec neumím oslovit žádnou holku která se mi líbí nevím proč? Asi mám strach z odmítnutí?. Ale tohle není ten problém co mě trápí. Totiž jde o to, že k nám teď do práce nedávno nastoupila jedna moc překrásná holka z Ukrajiny. Jde o to, že od té doby co k nám do práce nastoupila,tak na ní musím pořád neustále myslet. Neskutečně hrozně moc se mi líbí a já abych za ní přišel a oslovil jí,tak nic nedělám jen stojím a hledím. Asi se stydím?. Neskutečně moc se mi líbí její překrásné dokonalé oči. Ale když kolem ní v práci projdu,tak se na sebe díváme,a já upřímně nevím co teď s tím?. Mohli by jste mi prosím vás poradit co s tím mám dělat? Děkuji mockrát
Hezký večer přeji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

justme
hodnocení

2x
Dobrý večír, co se může při nejhorším stát? To, že vás odmítne. To svět ještě nekončí. Prostě příště se odhodlejte a někam ji pozvěte. Hned budete vědět, jak na tom jste. :) Může se stát, že se odhodlá jinej a pak budete mít smůlu tuplem. Přeji hodně štěstí a především odhodlání! :)

tebi
hodnocení

0x

Tak buď budete dál koukat a nic, a holka si časem někoho najde a vy ostrouháte, nebo se osmělíte a pozvete holku někam na kafe, zákusek, večeři, do kina, na koncert, na kolo, ven na hřiště, parku, procházku, na bazén...nebo třeba se nabídněte ,že ji budete pomáhat s češtinou...možností je mnoho...

hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste si dodat odvahu a navázat s ní komunikaci. Třeba jak se jí v práci líbí atd. S pozváním někam to neuspěchejte, protože v případě odmítnutí je třeba si uvědomit, že se s ní budete dál v práci potkávat a třeba byste se pak necítil moc dobře. Ale navázat přátelskou komunikaci zkuste. Uvidíte jaký zájem o ni bude projevovat ona. A třeba se časem sblížíte, kdoví..

hodnocení

0x

Á..aa..ahoj kotě...Startku? Sou moc dobrý...

To je dobrý *haha*

joudic*
hodnocení

0x
tak se divejte vic aby pochopila, ze mate zajem, a nekam ji pozvete

vs99emailcz
hodnocení

0x

Zde je postup:

A) Mádech výdech a vyzažte na obchůzku.
B) Až se vaše oči potkají, uděljete kouzlo - usmějte se na ní. Z reakce poznáte zda se a jak moc příště máte usmát.

Držte se ;) v nejhorším - Vás prostě odmítne a pak není důvod se kvůli ní trápit. Ne nadarmo lidé v závěru života litují více toho co NEUDĚLALI než toho, co udělali.

jik
hodnocení

0x
První co bude až ji oslovíš Neumím cesky. A tím konverzace zkončí. To se bude tak měsíc dva opakovat ...a po čase když bude oboustranná náklonnost se to vyvine jak u mě že mám Ukrajinku tet s českým občanstvím doma přes 20 let.

liska5
hodnocení

0x

Tak se jí zeptej, jak se řekne ukrajinsky dobrý den. Když to vysloví, tak to s úsměvem směrem k ní zopakuj. Prostě veselo musí být... A další překlad si vymysli na příště. Jestli je tak nádherná, tak počítej s tím, že bude mít více takových ctitelů...

hodnocení

0x

Neříkej, že bys neuměl pohovořit s Ukrajinkou. Odkud je? Bojuje se tam? Kde má rodiče, sourozence, manžela, děti? Jak se jí u nás líbí? Bude tu chtít bydlet? Jak rozumí česky? Jak se jí čte latinka? Co dělala za školu? Jakou měla doma práci? Potřebuje s něčím pomoc? To je tolik témat, že by bylo dobré si o tom jít po práci někam popovídat.

jenda22
hodnocení

0x

Tak ji zkuste pozdravit. Tím nic nepokazíte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]