Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad věty

Od: lucka1 odpovědí: 7 změna:
Potřebuji poradit kdo b mi pomohl přeložit od doktora jednu větu co to znamená psycholog psYchiatr nebo nějaká konkrétní osoba děkuji persona simplex v psych péči

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

D.d. Lékaři tak označují člověka s pomalejším jednodušším chápáním i jednáním a léčit se může s velmi širokou oblastí různých psychických problémů. .

lucka1
hodnocení

Můžeme si popsat někde jinde prosím tady je to zdlouhavé třeba janikulkaa@seznam.c z pokud souhlasíte napište mi tam moc děkuji

hodnocení

1x

"Jednoduše strukturovaná osobnost v psychiatrické péči."

lucka1
hodnocení

Ano a co jsi mám pod tím vybavit jaký ten člověk je s čím se léčil
Pokud to není opravdu v úzkém psychiatrickém pojetí, tak se ničím neléčí. V lékařské mluvě se tím také označuje člověk jednoduchý, primitivní. Lékař nemůže napsat do zprávy, že pacient je hloupý, nechápavý, zhodnotí ho jednoduše jako personu simplex. Ostatní už ví, o co jde.
lucka1
hodnocení

Mluvím o lékařské zprávě diagnózy vypsané a potom tam píší persona symplex v psych péči nevím zda je to rozsáhlejší ...mužů na mail?

Lucko, zaregistrujte se - budete zde mít přístup k osobní poště, kde to můžete řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]