Nebudu chodit okolo horké kaše - začal jsem se stýkat s jednou ženou, která má kamarádku.. háček je v tom, že se mi ta její kamarádka líbí daleko více a působí na mě daleko přitažlivěji, a já si nedokážu představit, že bych byl ve vztahu s někým, kdo má tak atraktivní kamarádku a strašně mě přitahuje, a o tuto jsem úplně ztratil zájem. Mám jí to narovinu říct, že ať se nezlobí, že se mi popravdě líbí její kamarádka více, nebo raději být zticha, a vymyslet si něco co nebude tak upřímné?
Doporučuju používat froté ručníky. Pokud někdo zahodí vztah kvůli tomu, že se mu náhodně zalíbí někdo jiný, tak jeho emocionální vyzrálost není na potřebné úrovni.
To je těžké. Pokud je do tebe ta tvá rádoby kamarádka zamilovaná, tak ji opravdu dost zraníš přiznáním, že ses zakoukal do její kamarádky. To je sakra podpásovka. Apropos, myslíš si, že vnější krása a atraktivita je všechno? Abys nenaletěl, pozor na to. Také jsi výstavní kus, doufám...
mlcetizlato
Mně je automaticky jasné, že když ji napíšu, že se mi líbí jeji kamarádka, tak jsou už obě pasé. Spíš jde o to, abych nedělal mrtvého brouka a napsal ji to narovinu aby nehledala v čem udělala chybu.
Tento vztah už nemá cenu, takže já bych se rozešel s dotyčnou, ale rozhodně bych neříkal, že je to kvůli její kamošce a pak třeba tak za tři týdny bych té kamošce zkusil jen tak napsat. Ale začal bych tak lehce nezávaznou konverzaci a ono by bys se pak vidělo, jestli ta konverzace někam dál povede.
Jestli ji nesnasite a chcete jí vyrobit mindrak, na který si znovu vzpomene pokaždé, když uvidí svoji kamarádku, tak jí to řekněte. Jinak si takovýhle hloupý kec nechte pro sebe.
Nepíšete jestli ta druhá by o vás měla zájem. A jestli to jsou kamarádky, tak ona spíše nebude chtít přebrat své kamarádce partnera a ublížit jí tím. Jinak ta vaše by měla vědět, že jste už o ní ztratil zájem, aby nebyla za debila. Asi by jste jí ale neměl říkat, že někdo vedle ní je přitažlivější.
@mlcetizlato - Mám jí to narovinu říct... nebo raději být zticha, a vymyslet si něco Ani - ani. To, že s ní nechcete být, není nutno zdůvodňovat. Jen počítejte s tím, že a) vás kamarádka nemusí chtít, b) si to mezi sebou řeknou, c) zničíte jedno přátelství. Ale pokud tak moc toužíte po nové hračce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.