Nejste přihlášen/a.
S těmito obavami bych raději ani nevycházel z domu...
Nebo přijeďte k nám, tady v lese narazíte na spoustu zvířat, ale na ukrajinské dítě ani na jedno.
Pravda, pár ukrajinských žen jsem potkal dnes v Lidlu, plné košíky kaviáru, parmské šunky, starých vín a plesnivých sýrů. Kecám, chleba si kupovali...
ZOODvůr Králové? V klidu, volno, dnes otevřeno 9-1/... . Nepíšete, které ZOO. ...ještě třeba Liberec, Ostrava, Praha...atd. A nevěřte vše pisálkům, mají za kliknutí na článek odměnu...
Proboha lidi je tam válka, přišli o vše, tak jim to přejte. Přejte jim trochu štěstí
Děkuji vám za dobré srdce
Přesně tak, přišli o všechno...někteří už na hranicích. Pro jistotu dodávám, že Madame je manželkou poslance za stranu ostře protiruského expremiéra Jaceňuka. Taky by mě nakrklo, kdybych v kufru převážel 30 míčů v dolarech a zlí Maďaři mně je zabavili. Poslal bych je na obnovu Ukrajiny, souhlasíte?
v ZOO jsem byla v sobotu. jako byl tam nátřesk, poslední číslo, které jsem na počitadle zachytila, bylo něco přes 15 tisíc návštěvníků. tak byla sobota, krásný sluneční den, ZOO slavnostně zahajovala sezónu... věděla jsem předem, do čeho lezu ano, několik (asi) Ukrajinců jsem potkala. ale mnohem mnohem mnohem víc dětí kolem mne mluvilo česky. osobně mi není jasné, proč by zrovna ukrajinské děti měly být důvodem, proč bych někam neměla chodit
ZOO Praha minulý rok - pro lidi nebylo kam flusnout. A to všichni Ukrajinci tenkrát ještě seděli doma.
Upřímně, nebyl. Zoo beru jako nutné zlo coby záchranné stanice ohrožených živočišných druhů, ale vidět zvířata v kleci nemusím. Tudíž ani nejsem schopen zodpovědět váš dotaz, leč tipuji, že tak strašné to nebude. Každopádně díky dobroserskému opatření, které zoo zavedla, bude pan Bobek muset propříště oželet mou tisícovku, kterou jsem tam (občas) poslal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.