Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebovala bych od vás poradit jak někoho dostat do postele jen tak si užít s někým když jdu s jedním dobrým kámošem ven nebo si píšeme tak vůbec nevím jak na něj jak na něj udělat dojem a dostat ho do postele za každou radu budu ráda
Já si teď vzpomněla na hlášku jednoho chlapce. Už je to skoro 30 let zpět, ale dodnes to mám v hlavě, protože jsem takto položenou nabídku už nikdy nedostala.
" Nechtěla by sis jen tak nezávazně za.ukat? " .
Můžete se takto zkusit zeptat i vy .
Zakladatelko, nehoň chlapa do postele, ten správný si tě najde, ten, co neví kudy kam, bude jelito i v jiných oblastech...
Co je krása? Tisíc lidí - tisíc chutí. A navíc i "ošklivka" Bety sbalí chlapa levou zadní, když bude chtít, žena určuje zda si chlapa pustí k tělu či nikoli.
Každá žena by si měla sama sebe vážit a ne honit si chlapi do postele. Navíc bezúspěšně. Dostat někoho do postele za každou cenu? Tak to jste tedy opravdu zoufalka. Žena by měla muže upoutat vzhledem, chováním, rozhledem, znalostmi, příjemnou povahou. Nějaký čas se poznávat. A ne hned: Zlato, deme na to! Tím, že je to dobrý kámoš, jak píšete, proto Vás dobře zná a nejeví chuť k podobným hrátkám.
Za mého mládí byla v naší vsi vojenská posádka. Vojáčků jako much. A kroužila tam jedna taková poletuška z vesnice, které bylo jedno, kdy a s kým, hlavně, že to bylo. Sama dotírala, lákala, nastrkovala, vojáky obtěžovala, dávala jim nabídky... Jak to dopadlo? Vojáci se jednou domluvili, bylo jich víc a s tou ženštinou se sešli kdesi v ústraní. Tam na ni skočili, stáhli jí prádlo, vytáhli ty plechové krabice s černým vojenským leštidlem a důkladně ji promazali zepředu i zezadu. Pak utekli a její prádlo vzali s sebou. Takhle tedy jedna dopadla. Jak se dostala domů, se neví. Asi musela čekat do noci, aby ji nikdo neviděl. Ale srandy pak bylo po vesnici plno.
Proto radím chovat se spíš jako slušná žena a nedávat najevo, že hned napoprvé chcete jen to jediné. Jaga.
pardon, má být "honit si chlapy"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.