Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat někoho do postele?

Od: schwarzo odpovědí: 27 změna:

Ahoj potřebovala bych od vás poradit jak někoho dostat do postele jen tak si užít s někým když jdu s jedním dobrým kámošem ven nebo si píšeme tak vůbec nevím jak na něj jak na něj udělat dojem a dostat ho do postele za každou radu budu ráda*smich*

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Já si teď vzpomněla na hlášku jednoho chlapce. Už je to skoro 30 let zpět, ale dodnes to mám v hlavě, protože jsem takto položenou nabídku už nikdy nedostala.

" Nechtěla by sis jen tak nezávazně za.ukat? " .

Můžete se takto zkusit zeptat i vy ;) .

A dokonce mu na to prý dost holek kývlo.

krtek6

kamarád mi kdysi vyprávěl, že znal jednoho...co chodil po diskotékách a takhle balil ženský...po nějaké době vydal prohlášení, že za těch 9 facek to vždycky stálo, protože prej 9/10 ho vždycky poslalo k šípku*haha*

hodnocení

6x

Zajímavá otázka od ženy, já měla vždycky problém, jak toho chlapa udržet od té postele co nejdál...:-D Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem raději bez toho chlapa. ;)

:-D znám... vždycky jsem říkala (a byla to pravda), že kdybych neměla chlapa, stačí mi odložit vidle, kterými jsem odháněla ty ostatní.. *smich*

Přidávám se do klubu ;)

hodnocení

2x
Naposledy mi jedna slečna napsala stručnou smsku "Strašně tě chci!" a bylo... :)
schwarzo
hodnocení

Tolikrát jsem to řekla a nic:(. Sice jsem to neřekla/nenapsala do slova jako vy říkáte ale můžu to vyzkoušet většinou jsem mu říkala že se mi líbí nebo bych se mu zavrtala do deky.

and
Tak když nereaguje jako chlap, tak má asi o ženě do postele jinou představu.

Souhlas. Pokud jste mu to už takto naznačila, tak nemá zájem.

joudic*
hodnocení

2x
no vy nevite jak a on pro zmenu ma bobky nebo se mu vubec nelibite, takze si ho budete muset znasilnit, coz chapu, ze neni to same, protoze chcete, aby to udelal on. Ale rekl bych, ze budete ponekud mladsi, a tim padem i vase obet, takze nic extra se od nej neda cekat, a pripravte se na to, ze pulka muzu zustane stejnym noumou i ve 40 *smich*
doplněno 28.03.22 16:37: jestli je to za kazdou cenu, tak na vhodnem miste budete muset rovnou do kalhot k podstate, a pak uz je to doslova ve vasich rukou. A kdyz ne, asi by spis chtel, aby mu ho vytah kamarad.

hodnocení

0x

Znám dva způsoby;)

1.Rýmička

2. Tak co, bude ten sex?

hodnocení

0x

Nechceš třebas dostat do postele někoho jiného? Třebas mne?

hodnocení

0x

Chlapy většinou nebaví, když je to příliš snadné a holka se nastrkuje (neříkám všechny, někteří to naopak očekávají). Pokud doteď netlačí sám, můžete zkusit hrát hru na upejpavou netykavku. Musí mít pocit, že na to přišel sám a loví on vás.

hodnocení

0x
Pokud vypadate jako osklivka Betty, tak to muze byt trosku orisek.
tebi

Ten oříšek budete spíš vy, že:))

tebi

Zakladatelko, nehoň chlapa do postele, ten správný si tě najde, ten, co neví kudy kam, bude jelito i v jiných oblastech...

Potrefena husa...? :)
tebi

Vzhledem k tomu ,že jsem vdaná půl života, jste vedle...:)

To se nijak nevylucuje :). Pak kdo je tady orisek..nebo spis byl... :-D.
tebi

Co je krása? Tisíc lidí - tisíc chutí. A navíc i "ošklivka" Bety sbalí chlapa levou zadní, když bude chtít, žena určuje zda si chlapa pustí k tělu či nikoli.

joudic*
tebi, to urcite, navic kazdemu se libi neco jineho, nicmene osklivka musi vybirat na svem levelu, muze si pripoustet k telu Afflecka nebo Beckhama jak chce, a ten ji maximalne rekne dobry den.. chlap nevleze do kazdeho kramu, ktery ma otevreno, jen ten zoufaly, jednoduchy nebo oportunista, kteremu je vse jedno, hlavne ze zasune, treba Saudek je dobry priklad.

hodnocení

0x

Každá žena by si měla sama sebe vážit a ne honit si chlapi do postele. Navíc bezúspěšně. Dostat někoho do postele za každou cenu? Tak to jste tedy opravdu zoufalka. Žena by měla muže upoutat vzhledem, chováním, rozhledem, znalostmi, příjemnou povahou. Nějaký čas se poznávat. A ne hned: Zlato, deme na to! Tím, že je to dobrý kámoš, jak píšete, proto Vás dobře zná a nejeví chuť k podobným hrátkám.

Za mého mládí byla v naší vsi vojenská posádka. Vojáčků jako much. A kroužila tam jedna taková poletuška z vesnice, které bylo jedno, kdy a s kým, hlavně, že to bylo. Sama dotírala, lákala, nastrkovala, vojáky obtěžovala, dávala jim nabídky...*ee* Jak to dopadlo? Vojáci se jednou domluvili, bylo jich víc a s tou ženštinou se sešli kdesi v ústraní. Tam na ni skočili, stáhli jí prádlo, vytáhli ty plechové krabice s černým vojenským leštidlem a důkladně ji promazali zepředu i zezadu. Pak utekli a její prádlo vzali s sebou. Takhle tedy jedna dopadla. Jak se dostala domů, se neví. Asi musela čekat do noci, aby ji nikdo neviděl. Ale srandy pak bylo po vesnici plno.

Proto radím chovat se spíš jako slušná žena a nedávat najevo, že hned napoprvé chcete jen to jediné. Jaga.

doplněno 28.03.22 08:18:

pardon, má být "honit si chlapy" *tyty*

hodnocení

0x

Špatný výběr. Třeba já bych se ukecat nechal...*ua*

Ringo, a jak to víte? Možná, že byste to tentokrát nedal...:-D

krtek6

asi se řídí heslem...že po pár pivech je každá krásná;)

Po par pivech ho tam soupne babce, at je stara jak chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]