Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu otehotnet pokud jsem nikdy nemela kramy?

Od: kate0007 odpovědí: 8 změna:
prosim o radu, mohu byt tehotna pokud jsem jeste nikdy nemela menstruaci? Je mi 16..dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dnes tady tato otázka již proběhla, tak si najděte odpovědi. Otěhotnět můžete, ikdyž je to málo pravděpodobné.

kate0007
hodnocení

a i kdyz nebili zadny spermie? Nic muj kluk nevypustil a ani sme do sebe nepronikly
hop®

Coteda odpověděl výstižně.

I já bych doporučil návštěvu odborníků, nejlépe v pořadí gynekolog, psycholog, češtinářka... :(

markus71*

..lépe bych to nepodal *smich*

marenka*

Kate, tak to máš problém. Pokud jste do sebe nepronikly začne ti růst hlava.

pt®

Tak, jak to bylo? Nebili, pobili, zabili? S mrtvolkama spermií se neotěhotní. PT /stařenka/

lidus*
hodnocení

1x

Milá kate, na otázku jsi odpověď již dostala. Já bych jak říkala už moje prababička nejdřív studovala a pak šukala. Ovšem na druhou stranu je někdy lepší si užít dokud to jde.

hop®

S názorem prababičky naprosto souhlasím (smekám před touto životní moudrostí), ovšem v případě některých jedinců by si tyto slečny v životě nevrzly, kdyby měly před prvním pohlavním stykem vyštudovat alespoň základní školu...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]