Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarostlý piercing

Od: denisa20 odpovědí: 7 změna:

Pěkný den, mám dotaz. Asi před rokem jsem si nechala udělat piercing pod spodní ret, ne kroužek, jen kuličku. Pečovala jsem o něj tak, jak mi řekli, jenže mi potom zarostla ta pojistka, co kuličku držela a teď mi vyčuhuje jenom druhá část, kde byla původně našroubovaná kulička. Našla jsem článek, že se to stejné stalo i někomu jinému, jsou tam i obrázky - Orální piercing a/... Ty první dva obrázky vypadají úplně stejně, jak to mám teď já. Neví někdo prosím, kam mám jít? Na chirurgii mi řekli, ať si zavolám někam, kde dělají plastické operace, ale to mi nedává úplně smysl. Ten piercing jsem si nechala dělat v dost dobře hodnoceném salonu a hygienu jsem taky dodržovala, nebylo žádné hnisání ani nic podobného, tak nevím, co bylo špatně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Netočila jste s tím. Musí se s tím hýbat, aby to nezarostlo.

Zkusila bych napřed jít i na kožní jestli by neporadili. Pak už zbývá jen ta placená plastika.

denisa20
hodnocení

To s tím hýbáním jsem nevěděla, kožní zkusím, děkuji :)

liska5
hodnocení

0x

Já bych zase zašla tam, kde mi to dělali. Když nic, tak aspoň budou mít zpětnou vazbu. Budou vědět, co jejich dílko dělá po roce...Pokud Ti nepomohou, mohli by doporučit, kam s tím zajít. Určitě podobné už někdy řešili. Jinak asi na chirurgii.

denisa20
hodnocení

Taky jsem si myslela, že mi na to něco řeknou, ale prý se jim to ještě nikdy nestalo, tak nevím.. Děkuji za odpověď :)

liska5

To je běžná odpověď. To by si škodili, kdyby připustili, že se jim něco nepovede.

jenda22
hodnocení

0x
Spatny je samotny zpusob vaseho mysleni a realizace techto vyplodu mozku. Za plnou uhradu k lekari.
denisa20
hodnocení

Sice nechápu, co máte za problém, ale díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]