Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tři černá SUV na dálnici

Od: tyler odpovědí: 10 změna:

Zdravím Vás.

Není to poprvé, co jsem si na dálnici všiml tří černých SUV (Toyota, Mercedes, Toyota), které si to hnaly prostředním pruhem, nepříliš vysokou rychlostí.

Má první domněnka byla taková, že půjde o nějaké gangstery/mafiány, tak jak to lze vidět třeba na videích z ruských cest. Avšak když jsme je teď poprvé míjeli, překvapilo mě, že prostřední auto řídí žena bez spolujezdce (zatímco v obou Toyotách seděli poměrně velcí chlapi).

Než se do mě pustí zastánci gender-vyváženosti, musím zmínit, že nepochybuji o tom, že i ženy mohou být perfektní gangster, zedník, automechanik, horník...

Nicméně, zajímá mě především co jsou zač tato černá, respekt budící vozidla včetně posádky? Ví o tom někdo víc? Je to jen nějaká placená ochranka? A už jste je také potkali?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nedělal bych z toho žádnou vědu. Ta černá vozidla jsou prostě pravděpodobně standardní SUV, které si majitel objednal v černé barvě, která se mu asi líbí (možná byla v akci).

No a pokud v tom prostředním autě sedí žena nějakého mafiána, tak v prvním a posledním sedí buď ochranka, nebo zahradník a instalatér, kteří ji (mimo jiného) rádi pomohou i s nákupem jídla na víkend.

racio
hodnocení

0x

Že by třeba někdo ze sociální bubliny paní Kellnerové?

liska5
hodnocení

0x

Na jakém tahu?

tyler
hodnocení

Bylo to ve směru od Ostravy směr Olomouc, Brno.

olinl
hodnocení

0x
Řekl bych, že nějaký "chudák" koupil auta za naše daně.. Obyćejný člověk si na to těžko vydělá.
tomaso
Pokud si obyčejný člověk nevydela ani 100tis na auto, tak to musí být pěkný nymand...
tipcars.com/...

Jen nýmand kopupí to v odkazu a bude si myslet kdoví co nemá!

k2

@diesel: Proc?

hodnocení

0x

Až bude UA v EU tak jich tu bude plno... To jsou oblíbené značky oligarchů, to nemusí být jenom v Rusku... Ale na druhou stranu si taková auta kupují lidé co se pohybují ve vyšší finanční sféře. Nikdy by mě nenapadlo nad tím vůbec nějak více přemýšlet...

hodnocení

0x
To fakt někomu stojí za to psát elaborát na poradně kvůli třem SUV na dálnici?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]