Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás.
Není to poprvé, co jsem si na dálnici všiml tří černých SUV (Toyota, Mercedes, Toyota), které si to hnaly prostředním pruhem, nepříliš vysokou rychlostí.
Má první domněnka byla taková, že půjde o nějaké gangstery/mafiány, tak jak to lze vidět třeba na videích z ruských cest. Avšak když jsme je teď poprvé míjeli, překvapilo mě, že prostřední auto řídí žena bez spolujezdce (zatímco v obou Toyotách seděli poměrně velcí chlapi).
Než se do mě pustí zastánci gender-vyváženosti, musím zmínit, že nepochybuji o tom, že i ženy mohou být perfektní gangster, zedník, automechanik, horník...
Nicméně, zajímá mě především co jsou zač tato černá, respekt budící vozidla včetně posádky? Ví o tom někdo víc? Je to jen nějaká placená ochranka? A už jste je také potkali?
Nedělal bych z toho žádnou vědu. Ta černá vozidla jsou prostě pravděpodobně standardní SUV, které si majitel objednal v černé barvě, která se mu asi líbí (možná byla v akci).
No a pokud v tom prostředním autě sedí žena nějakého mafiána, tak v prvním a posledním sedí buď ochranka, nebo zahradník a instalatér, kteří ji (mimo jiného) rádi pomohou i s nákupem jídla na víkend.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.