Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak to funguje se spořicím účtem, když na něm mám peníze jen po část měsíce?
Například: od 1. března do 30. března mám milion korun na účtu u KB. 30. března milion převedu do AirBank.
Dostanu na konci měsíce od KB úrok za 30 dnů, kdy peníze ležely na jejím účtu, i když už tam ten poslední den v měsíci nejsou?
Záleží na tom, jaký spořící účet máte. Konkrétně u jednoho spořícího účtu u KB dostanete úroky jen za nejnižší šástku, která tam po celé dohodnuté období byla. Řekněme že máte toto období třeba 1 rok, máte tam sice uložený milion, ale uprostřed období si 1/3 milionu vybete a hned druhý den vrátíte zpátky, dostanete úroky jen z těch zbývajících 2/3.
Vašnosti,záleží na tom,jakou nabídku podepíšete,já např jsem uzavřel smlouvu na 1 rok vložení určitéástky na spořící ůčet s tím,že kdybych nutně potřeboval peníze,tak si mohu určitou částku vybrat/50tis/a nebudou mě nijak sankcionovat,doporučil bych vám,dát to aspon na 1.rok,protože na 1.měsíc to je málo a je tam strašně malý ůrok,ale to vám vše vysvětlí bankéř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.