Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda 16let

Od: guy odpovědí: 10 změna:
Ahoj, v létě mi bude 16let a chtěla bych si najít nějakou letní brigádu. Kdy shánět brigádu? Jakou brigádu bych mohla dělat? Děkuji za typy
(Uvažovala jsem například nad prodejem lístků do kina nebo na koupak, chtěla bych brigádu kde budu potkávat lidi svého věku)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gdgkh
hodnocení

0x
Nebo v zemelstvi to taky néni špatny. Trhat (=česat pro čecháčky) ovoce nebo na chmel. Ale bude všude nával pohromó se tam ukrajinci, tak nevím zda budou ve vašem věku.

jjp
hodnocení

0x

Jo tak na brigádu kde se budeš místo práce vykecávat a flákat s lidmi tvého věku, to by se ti líbilo! Pěkně na pole, trhat jabka, hrušky atd. jako za nás, na vás mladé se musí tvrdě! Práce vám nevoní ale peněz byste chtěli do nevidim!

Tak já jí schvaluji, že bude radši v kontaktu s mladými lidmi než s lidmi vašeho typu. Pokud se sama aktivně ptá na brigádu, tak to zřejmě nebude obecně lempl či lenoch. Ale samozřejmě - je člověk bez kvalifikace, tj práce co nejjednodušší- pokladní, práce v zemědělství, dělnická profese jako zástup za dovolené. Doporučuji začít hledat co nejdříve, protože pak v květnu či červnu už tato místa bývají obsazena.

guy
hodnocení

V práci se samozřejmě nechci flákat, jenom bych tam prostě chtěla potkávat lidi podobného věku. Nehledám brigádu jenom kvůli penězům, ale taky kvůli nějakým zkušenostem. Lepší než sedět denně u počítače a hrát hry, ne? :D

k2
hodnocení

0x

Pochybuji, ze vzhledem k Vasemu veku, najdete brigadu na pozici, kde Vas necha nekdo manipulovat s penezi...

hodnocení

0x
To asi nejvíc bude záležet na nabídce v okolí. Já si přivydělával od 15 pravidelně, nejen o prázdninách a ze všech těch brigád byla nejlepší v uklízecí firmě. Dobře placené, každý víkend jsme byli v jinému podniku uklízet, ve 2 odpoledne padla. Večer jsem chodil na pivo do restaurací, kde do noci obsluhovali kamarádi, kteří si mysleli, že to bude super.

hodnocení

0x

Dcera chodila do prodejny uklízet a doplňovat zboží, třeba v Lídlu apod. by tě nevzali? Dřív byl o brigády taky velký zájem, já chodila prodávat - to se věk tak nesledoval-, do továrny , lepila jsem v kanceláři obálky, jinak při škole jsme chodili uvádět diváky do divadla, pak ještě vnučka asi od 16 let prodávala ve stánku zeleninu a ovoce, musíš hledat.Teď druhá vnučka chce taky někde na brigádu, zatím si to ale představuje moc idealisticky. Taky mě napadá umývat nádobí někde v restauraci. Nebo někde do výrobny lahůdek, nevím, co je u vás v dosahu.

guy
hodnocení

V lidlu berou až od 18 mám pocit, ale například to uvádění zní super, děkuji za typy :)

tyler
hodnocení

0x

Taky je možnost brigády v pizzerii zaměřené na rozvozy, nebo kuchyni obecně. Rozvozáci jsou často mladí (18+ samozřejmě), práce je v kuchyni spousta. A pokud trefíš vytíženou pobočku, budeš jen koukat, jaký je to frmol = hodiny rychle utečou.

liska5
hodnocení

0x

Tip mám, ale nejde ani tak o peníze. Praktikantka nebo instruktorka na dětském táboře.

Nevím, jestli Ti typ takové činnosti vyhovuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]