Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafoukle bricho a hlad vecer

Od: maylin* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, posledni dobou mam skoro porad nafoukle bricho. Taky jsem si vsimla, ze mam i mnohem vice hlad a to hlavne vecer. Trosku jsem taky pribrala, ale ne nijak moc, tak kilo-dve. Pres den jim myslim dostatecne. Ve svem jidelnicku mam tedy i dost zeleniny... Cim to tedy muze byt?
doplněno 23.03.22 21:00: Jeste doplnim - je mi 15 let, moc nesportuji, kazdy den chodim jen na prochazky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

3x

"Nafouklé břicho", hlad, nabrání váhy. Tohle jsou taky symptomy těhotné ženy.

liska5
hodnocení

0x

Hormonální výkyvy. Nejste v přechodu?

Na zdravotní otázku o sobě nic nesdělíte. Jak má rádce uvažovat, když neví, zda jste studentka nebo diabetická důchodkyně?

sirokko

V patnácti může tak být leda na přechodu pro chodce maximálně.

hodnocení

0x
Ono to může být i tou zeleninou. Pokud nemáte jiné zdravotní problémy, zkuste nejíst 3 dny zeleninu a zkusit více jídel s živými kulturami. Jinak potom k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]