Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékařský zdravotní posudek pro ÚP

Od: zuzka odpovědí: 1 změna:
Mám od lékaře zdravotní posudek-práce s podmínkami.Nemohu dělat v prostředí kde jsou chemické výpary na noční směnu.Pan doktor mi to napsal na jeho předtištěný formulář a když jsem to odevzdávala moji zprostředkovatelce,tak neměla moc zájem o to,ale přesto si to okopírovala.Tvrdila mne,že mají na to jejich formuláře od ÚP,ale nevyžadovala ho potom po mne.Předtím jsem dostala doporučenku kterou mám stále v jednání ve výběrovém řízení a osobní pohovor.Jedná se zrovna o to nevhodné prostředí,kde nemohu pracovat.Měla bych ho vzít na osobní pohovor sebou a ukázat to,nebo ještě jednou zajít na ÚP a opět nechat vystavit další zdravotní posudek na jejich hlavičce ÚP,ale mám obavu že opět bych musela platit dalších 300Kč.Jak mám dále postupovat a ten posudek od doktora má nějakou váhu pokuď není na jiném druhu papíru od úřadu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Vemte lekarsky posudek na pohovor. Snaze se domluvite se zamestnavatelem nez s urednikem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]