Mám od lékaře zdravotní posudek-práce s podmínkami.Nemohu dělat v prostředí kde jsou chemické výpary na noční směnu.Pan doktor mi to napsal na jeho předtištěný formulář a když jsem to odevzdávala moji zprostředkovatelce,tak neměla moc zájem o to,ale přesto si to okopírovala.Tvrdila mne,že mají na to jejich formuláře od ÚP,ale nevyžadovala ho potom po mne.Předtím jsem dostala doporučenku kterou mám stále v jednání ve výběrovém řízení a osobní pohovor.Jedná se zrovna o to nevhodné prostředí,kde nemohu pracovat.Měla bych ho vzít na osobní pohovor sebou a ukázat to,nebo ještě jednou zajít na ÚP a opět nechat vystavit další zdravotní posudek na jejich hlavičce ÚP,ale mám obavu že opět bych musela platit dalších 300Kč.Jak mám dále postupovat a ten posudek od doktora má nějakou váhu pokuď není na jiném druhu papíru od úřadu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.