Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapky na zlepšení spermatu

Od: patrik1 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s kapkami Hot volume sperma? Je mi 67let erekce velmi dobrá ale mám problém s ejakulací mají kapky učinek na zlepšení problému a nebo je to jen pouze reklama atd? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zkušenosti s konkrétním výrobkem nulové.

Nicméně se vsadím, že je to jen dobrý způsob jak Vám vytáhnout prachy z kešeně a nějakého vychcánka udělat pracháče.

hodnocení

1x

Přečtěte si recenze. Nic to nedělá. Tu jednu kladnou si asi napsali sami. Proč vůbec chcete mít víc spermatu?

hodnocení

1x

Jsem nekompromisně přesvědčený o tom, že děti by měly vyrůstat v úplné rodině. Tyto kapky dlouhověkost nezaručí.

liska5
hodnocení

0x

To je snad problém s prostatou/?/ Pak nějaké doplňky se zinkem. V lékárně mají Prostalex, Prostanax, Cemio,...Poradí lékárník. Zn ve stravě např. - dýňová semínka, ořechy, mořské plody, cibule

Jinak mne napadlo, co měl kolega v lékařské zprávě: nález odpovídá věku.

liska5

Semenax se jmenuje ten přírodní prostředek...

pb®
hodnocení

0x

Nevím jak kapky, každopádně pánev a pánevní dno, to je složitá soustava kostí a svalů a svaly pokud jsou povolené či naopak v tenzi ovlivňují okolní orgány. Správné cvičení může a také ovlivňuje pozitivně erekci, ejakulaci, ženský orgasmus. Pohledejte si videa na cviq , nemám zkouknuta všechna, ale třeba podcast o

masturbaci je dost zajímavý a ledacos vysvětluje. Vsadila bych se, mnoho mužů neví, že nemá při ejakulaci podsazovat pánev ani proč ji nemá podsazovat. Já to do nedávna taky nevěděla.

Mám obavu, že zrovna při orgasmu a ejakulaci má málokterý chlap ještě kapacitu na to, aby přemýšlel v jaké poloze má pánev. ;)

Ale odkaz si poslechnu, díky.

hodnocení

0x

Náš děda pil snad až do 80 let vrbovku a moc si ji chválil ;)

milan456

Potom stratil, semeno, erekciu a stabilitu...*bezim*

Ale na rozdíl od vás mu to myslelo až do smrti.

liska5

Vrbovka malokvětá se prodává právě na prostatu! A i jinak zlepšuje zdraví. To je dobrá rada pro tazatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]