Nejste přihlášen/a.
Buďte v klidu, posudkáři vás šoupnou do šuplíku / archivu a víc se v tom šťourat nebudou. Pouze v případě, že budete dělat denně 10 hodin na stavbě, všichni vás vidí a pak udají.
Jako nepravděpodobné, ale ne nemožné by se mohlo stát, že se změní tabulky pro diagnózy, kterým náleží ID.
Tak přesně tohohle bych se nebál-když jsem právě z tohoho důvodu chtěl zkrácený pracovní úvazek-bylo mi sděleno, že nemám nárok, že normální pracovní doba ČSSZ nezajímá a jediné co díky ID1° může -zakázat výšky! což je opravdu moudré řešení=výšky se rozumí stavba lešení, ale pokud je toto hotové,tak se na toto práce ve výškách nevvztahuje!
Tedy pokud některí vládní štourové nezjistí že je hooodně osob z ID!
id: Kde jste četla,že se musí při ID 1 a 2 pracovat? To jsem od roku 1987 nefakčenko a žiji.Dejte sem odkaz kde je to napsané.Píšete to pořád dokola,ale konkrétně kde je to napsané jste ještě neuvedla.Pracovat nemusí nikdo.Už jsme v jiné době a nedávají se razítka do OP.
Vašnosti,to máte pravdu,že při 1a2inv.důchodu pracovat nemusíte,ale jestliže nejste zaregistrován na prac.ůřadu,pak vám ty roky budou chybět do důchodu,nevím jak to děláte,že jak píšete jste od 87r.doma,protože nevím,jestli by vás takovou dobu registrovali na pracáku,no ale možné je všechno.
Když jsem šla pře dvacetil éty do invalidního důchodu, dělala posudková doktorka jak zjednaná, jak kdyby to šlo z její kapsy. Já jsem si o něj zažádala sama a všechna vyšetření jsem měla z neurologické kliniky v Praze. To jí zřejmě vytočilo natolik, že mne po roce hnala na kontrolu, jestli se mi náhodou zdravotní stav nezlepšil, přestože při žádosti bylo jasně napsáno, že zlepšení se konat nebude a vše se bude jen zhoršovat.
Takže já si myslím, že záleží na posudkovém lékaři, jestli vám chce dělat ze života peklo.
Žádala jsem si v prosinci, přiznali v květnu a zpětně doplatili. Ta potvora ještě měla tu drzost říct mi, co budu s tolika penězi dělat. Takhle se ale jedná v menších městech, jinde to může být jinak. A taky je troch jiná doba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.