Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi kolegyně od otce z práce

Od: jarin* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

jak už název napovídá, líbí se mi kolegyně od otce z práce. Je asi o 4 roky starší jak já, je sympatická. Nejde říct, že se uplně neznáme, řešili jsme spolu jeden problém, kvůli kterému jsem dojel ji tam pomoct. Pak jsem si ji přidal na FB do přátel a to mi potvrdila. Ale za půl roku si mě odebrala. Možná čekala, že bych ji napsal, někam pozvat. Co já vím. Dneska jsem ji zase viděl.
Dvě hodiny jsme s ní byl v jedné místnosti, ale moc jsem toho nenakomunikoval. A normálně jsem výřečnej dost. Takže jsem přemýšlel, jestli mám jít zase cestou facebooku ale já nenajdu ji odvahu napsat. Nebo nedejbože když bych s ní někam šel, třeba na kafe.

Já totiž nedokážu odhadnout jaká je. Jestli by mu to řekla, že jsem na ni něco zkoušel nebo že někam jdeme. Nebo by to neřekla přímo jemu, ale nějaké kolegyni a stejně by se to dozvěděl.

Přemýšlel jsem i nad tím, co udělat, aby ten první krok udělala ona. Jsem celkem bezradný.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Vas problem sa vola : nemam gule. Ak chcete balit zeny, spravajte sa ako muz, nie ako hanblivy pubertak. Nerieste co bude, ked vas odmietne, prosti tam nabehnite (zase nie ako v zlom filme s kvetmi), pozdravte ju a pozvite na nejaku akciu, nemusi to byt nutne kava. Facebook a kdejake pridavanie a odoberanie je pre deti, to nic neznamena. Pozvat ju musite osobne, nie sa skryvat za internet.

hodnocení

6x

*smich*, proč je tak důležité, aby se to otec nedověděl? Je to otcova milenka? Anebo jste Vy ženatý? Pokud platí jedno z toho, dejte ruce pryč. Pokud neplatí, je to na Vás. Kdo nic nezkusí, nic nezíská... Ale určitě nečekejte na první krok od ní.

hodnocení

1x

Zdravím. A k čemu by Vám to bylo kdyby ona udělala první krok? Nemáte odvahu s ní někam jít, dělá Vám problém s ní komunikovat..Nejdříve zapracujte na svém sebevědomí a té komunikaci a pak se chovejte jako chlap - projevte o ni zájem a snažte se zaujmout jí..Ale podle toho co píšete, ona ten zájem o Vás nemá, tak proč by měla dělat první krok? Možná je již zadaná jinde..

jarin*
hodnocení

No otec mi totiž sám kdysi říkal, že nikoho nemá a že to je hodná holka ke mně. A nic se zatím nezměnilo, zadaná není. To vím. Je jasný, že jsem já ten co má udělat první krok. Sebevědomí si myslím mám v pořádku, nemám problém oslovovat a randit s holkama. Tady je prostě problém ten, že když to nevýjde, ať už ve fázi pozvání nebo že to neklapne po první rande, tak to prostě není holka o které už potom nikdy neuslyším. Ba naopak si myslím, že riskuju ostudu.

liska5

Prostě buď pozorný, milý, pohodový a vtipný. A trapasy ber s humorem..Co z toho děláš kauzu?!

Nezajdem na kafe, když je tak hezky?

olinl
hodnocení

1x

Většinou žena čeká na první krok od muže a to že si tě odebrala z FB podle mě nic neznamená, ale nevím o čem jste si psali, jestli to byly jen pracovní věci nebo něco víc. Z jejího pohledu si mladší a je tedy i předpoklad, že nebudeš mít zájem o starší ženy, takže vše mohla brát jako přátelství. Píšeš, že nemáš problém randit s holkama-za mě ten rozdíl čtyř roků není žádný extrém. Pozvi ji na večeři do klidnější restaurace, stylem: Možná se teď ztrapním, ale můžu tě (vás) pozvat na "pokec" při večeři/obědě nebo na kávu? V případě nezájmu se ze slušnosti omluv, že už si se chtěl na to zeptat dávno .. Všichni se dennodenně něčím ztrapňujeme, nejsme dokonalí.

hodnocení

0x

Aha, takže otec Vám sám kdysi řekl, že by tato žena byla pro Vás docela vhodná. Takže problém s otcem odpadá, ten by se to klidně dozvědět mohl a nechápu, že se tak strašně bojíte, aby se to Váš otec nedozvěděl. Tudíž zbývá jenom to, že se bojíte, aby Vás neodmítla a pak se na Váš "účet" s kamarádkami v podniku nebavila. Je ale zajímavé, že Vás po půl roce odebrala z toho FB. Já teda tuhle službu nevyužívám, ale to prý se dělá jenom v přápadě, že tomu dotyčnému se nějakým způsobem ten druhý nelíbí a nechce s ním už komunikovat. Znám to od své kamarádky, kterou štvalo, že někteří "přátelé" z toho FB ji neustále psali nepříjemné komentáře, kritizovali ji a vysmívali se jí. Tak si ty adresy zablokovala. Ale to jste Vy přece určitě nedělal, tak proč to udělala, to víte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]