Nejste přihlášen/a.
Nevím co jste kupoval, ale podívala jsem se do toho obchodu a já jsem tam našla poznámku u každého zboží, že DPH je už započítáno do ceny od minulého roku. Ostatně tak to je i na AliExpressu a dokonce se nemussím nijak zaobírat tím, jak to prodejce pošle. Tohle nikdy neřeším, ať si pošlou jak chtějí. A ještě nikdy jsem s tím neměla problém.
Proč sem píšete informace, které se nezakládají na pravdě? Znova jsem se podívala a DPH je k ceně připočítané. U zboží je poznámka, "Price includes VAT". Jestli nevíte co to znamená, tak si to nechte přeložit.
Akorát tam většinou prodávají zdejším obchodníkům, protože najít prodejce jednoho kusu, je sice možné, ale člověk u toho stráví spoustu času. DPH je sice připočítané, ale clo ne. A to se při platbě třeba 8 tisíc za zásilku, musí platit u nás. Myslím si, že je tento obchod určen zase spíše pro obchodníky. ještě to důkladněji prozkoumám, až budu mít čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.