Nejste přihlášen/a.
Některé firmy si hledají zákazníky na FCB tak to hledání probíhá v praxi? To posílají "zprávu" lidem, na jejíž profili daný pracovník firmy narazí?Tedy nějak se dostanu na profil nějakýho "franty", kliknu na Poslat zprávu, do ní napíšu. "Tady firma XYZ, prodáváme to to a to, máte o naše výrobky zájem?" a odeslat?
Dá se to nějak to hledání zákazníků na FCB popsat několika větami? Nezajímá mě mě žádné konkrítní know-how, to mi stejně nikdo neřekne, jen nějaké obecné informace a pokud možno popsat to několika větami, aby získal hrubou představu. Viděl jsem to v jendom pracovním inzerátu v části "Náplň práce:" "Vyhledávání nových zákazníků na sociálních sítí"
Vyhledával bych zákazníky přes Skupiny, sdružují lidi se společnými zájmy... Př., prodávám vybavení pro potápěče, tak najdu "skupinu" lidí co se potápějí a na jejich stránce jim nabídnu produkty. Můžete i vytvořit profil vaší firmy a lidi si vás najdou, nebo jim pošlete žádost o přátelství. Základem je pořádně si zaspamovat, tzn. poslat tuny nevyzadanych zprav, nekdo se vzdycky chytne.
přesně tak souhlasím...
co mě se osvědčilo je založit stránky (skupiny jsou při větším počtu lidí na nic...) dané firmy, produktu, eshopu.. samozřejmě musí to být zajímavé ... nejlepší je použít nějakou formu buzzmarketingu ... na jméně stránky / skupiny záleží nejvíce...
pokud si neumíte obstarat fanoušky do své stránky/ skupiny (nejhorší jsou firemní skupiny/stránky kde jsou přihlášení 3 lidi )
stačí kontaktovat nějakého člověka, který je schopný dostat do vaší stránky/skupiny co nejvíce lidí...
Tuto službu jsem si objednal protože jsem chtěl vyzkoušet jak funguje... dohoda byla 1 týden propagace, max 2.000,-Kč...
po týdnu jsem měl na stránkách krásných 8.000,- a stálo mě to cca 1.200,-kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.