Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybaření na Orlíku

Od: klepi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se optat, zda by mi někdo poradil, jak se nejlépe dostat na břeh Orlíku, byl jsem tam včera na obhlídce, auto jsem nechal u strany Žďákovského mostu, na začátku mostu je motorest, od kterého vede pešina dolu pod most ovšem jsem se mylně domníval, že ta cesta (modrá značka na stromech) vede ke břehu, ale pokračovala dále někam do lesa, tak jsem to pak vzdal.

Prosím všechny kdo mohou poradit.

Budu moc vděčný. Děkuji předem.

Václav

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tou cestou pod restaurací jste šel dobře. V lese jste se měl dát vpravo a po chvíli dojdete ke schodišti, které vede k jezeru. Jinak rybařit se chodí pod Orlický zámek, do Nákle a nebo na starou Žďákovskou cestu. Nejlepší bude se zeptat v té restauraci, poradí vám. Ještě líp by vám poradili ve Starém sedle v restauraci U Cvrků, majitelé jsou rodáci. Já odtud pocházím, znám to tam jak svoje boty, ale takhle na dálku vám těžko poradím, jak se k vodě dostat.

hodnocení

Můžeme se klidně zkontaktovat emailem nebo podobně. Pokud chcete.

liska5
hodnocení

0x

My jsme byli ubytovaní v Solenici pod přehradou a dalo se jít po levém břehu pěšky po kamení proti toku, nebo přejít přes přehradu na pravý břeh, který je v těchto místech přijatelný. Nejsme ale rybáři, byli jsme turisticky. A je to celkem dávno. Přehradní jezero je vesměs v zatopeném kaňonu, tak je mnohde dlouhé kilometry nepřístupné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]