Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbilo to někomu manželství?

Od: anony* odpovědí: 3 změna:
Jak už tady zaznělo v odpovědi na jednu otázku, je častým jevem, že po nejakem čase dost často dojde po pár letech k tomu, že se přestanou milovat nebo jen zcela výjimečně. Znáte z okolí případy, kdy to vyústilo v rozpad vztahu, protože to vyhovovalo jen jedné straně a ta druhá si proto našla nějaky bocak a ono to prasklo, popřípadě si nikoho nenašla, ale stejně to časem třeba po pár letech vedlo k rozpadu vztahu? Já se s lidmi nějak nestýkam, tak neznám osudy lidí.
doplněno 18.03.22 14:27: Milováním myslím sex, jen pro upřesnění.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak Vám nějak nevím. Když jsem pracoval v Třeboni tak tam jeden obyvatel domu který jsme zateplovali řekl, že je šťastně ženatý jen krátce-60 roků! Otec zemřel v 65-tedy 45 let žil s jednou ženou ,spokojené manželství a milovali se.Jak tělesně , tak i duševně! Kolega z práce (60) neřekne manželce jinak než Mařenka, Maruška... brali se když byl na vojně. Samozřejmě ke vztahu patří i sex jehož frekvence se vzhledem ke věku snižuje. Prostě sex není jak říká jeden kolega na "nažrání-to je jen taková třešnička na dortu"!

Shrnul bych to -nečtěte zprávy o VIP, které plní bulvár. Proč se nehovoří, nepíše o p.Ebenovi, o p.Preizovi? Jedna manželka na celý život není pro bulvár nic zajímavého!

hodnocení

0x

"...po nejakem čase dost často dojde po pár letech k tomu, že se přestanou milovat nebo jen zcela výjimečně."

Spíš k tomu jen výjimečně nedojde. To ovšem neznamená, že by se kvůli tomu muselo manželství rozpadnout. Zamilovanost není pro spokojené soužití bezpodmínečně nutná. Žije tak drtivá většina manželských párů.

anony*
hodnocení

To je tak, když místo sex člověk použije slovo milování. Moje chyba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]