Dobrý den všem, potřebuji drahocenou radu. Už asi půl roku slyším pulzní vibraci v pravem uchu,jako když někdo brnká na strunu. Byl jsem už dva krát na ORL vyšetření, jen zevní pohled do ucha, s vysetrenim poslechu a tlaku v uchu, vše v pořádku. Nechápu to. Když si dám sluchátka na uši, tak se vibrace zesílí. Je to zvuk jako by se mi chvěl bubínek uvnitř ucha s pocitem cizího tělesa. V klidu je to hodně slyšet. Prosím o radu. Už dva roky mám od ucha velké závratě, ale na ty vibrace nikdo nic. Vibrování je někdy tak silné, že ho slyším třeba u televize kdy ruší zvuk. Děkuji všem za rady, už opravdu nevím. Denně cvičím krční páteř, ale bez efektu...
A co tlak? Měl jsem to taky, bylo to od vysokého tlaku. Pomáhalo mi semtam “praskat” uši přes nos, nebo vyplachnuti ucha vodou.
lubos79
Tlak v pořádku, profukování nosem do uší mám zakázáno. Orl kolečko jsem absolvoval asi 5 krát, jiní lékaři. Tinnitus potvrzen, závratě stylu pohupování do stran, propadani se, na oči že závratí vidím blbě, dvojitě. Oči mám v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.