Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem si zřídila účet na Vinted. Pár věcí už jsem prodala, ale vždy tak, že jsem se přímo domluvila s kupujícím. Poslala jsem číslo účtu, kupující zaplatil a já poslala. Dnes jsem opět pár věcí vystavila a do 5 minut se mi ozvala nějaká žena co měla zájem o nejdražší věc co jsem nabízela. Pak mi napsala, že má šaty zaplacené, ale Vinted po ní vyžaduje můj email. A taky během konverzace začala používat mužský rod.
Něco mi na tom začalo smrdět, protože se vůbec neptala na způsoby dopravy a dobrovolně "zaplatila" Vintedu asi 100,- za zprostředkování. Takže jsem ji napsala, že nechápu proč chtějí můj email, když jej mají a je i ověřen a že tedy napíšu na podporu.
Bohužel jsem tam žádnou podporu nenašla a proto bych se chtěla zda někdo takto obchodujete a jak to tam opravdu oficiálně chodí, protože i v jejich návodu na to jak postupovat při prodeji se o tom, že bych měla poskytovat svůj email kupujícímu nepíše. Děkuji.
TAK MUJ DOTAZ VYŘEŠEN. BYL TO PODVODNÍK. Prosím admina o uzavření otázky. Děkuji.
Tak já právě mám opačnou zkušenost. Vše řeším s kupujícími přímo ve zprávách. Přes KOUPIT nikdy. Kdo by chtěl platit dobrovolně někomu něco navíc.
Nicméně, toto byl opravdu podvod, protože konverzace je smazána a účet dotyčného už není k nalezení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.