Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuzku na psani ma klavesnici?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:
Nevim jak to nazvat a kde sehnat. Tuzka na psanin v mobilu, pro klavesnici mi to nic nenaslo. Vim, ze existuji takove s gumou, ale spise se mi libi takove co maji v bankach a tukaji s nimi do tabletu. Necham si ale poradit.Pise se mi spatne, dotykam se vedlejsiho pismena.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Hledejte stylus nebo dotykové pero...

ejzy
hodnocení

3x

Zdravím, žádná věda, hledejte "dotykové pero." Jenom si nechte v elektru poradit, aby jste koupila tužku kompatibilní s vaším konkrétním tabletem.

hodnocení

0x

Já ji dostala v prodejně mobilů

hodnocení

0x
Dávejte si pozor, ať jí neztratíte. Já jí měla v autobuse, kde byla tma. Vypadla mi z potmonky, když jsem vyndavala mobil, na zem a už jsem jí nenašla. Ani jsem neslyšela, že mi vypadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]