Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde a jak v Praze?

Od: anony* odpovědí: 12 změna:
Kde se dá v Praze koupit pečivo na kterém by si člověk pochutnal? Když chce jít člověk k nějakému odbornému lekari v Praze předpokládám,že je nutno se nejdříve ke každému objednat. Je to tak? Ptám se proto, že u nás na menším městě tato nutnost se objednávat nemusí, ale u Prahy předpokládám, že tomu tak není.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

calpre
hodnocení

1x

Slyšela jsem dost chvály na Antonínovo pekařství. Nechci vás hanit, nevím, z jak malého města jste, ale já jsem z malé obce a vždycky se k odborným lékařům objednávám předem a přijde mi to úplně normální. I obvoďákovi často volám, jestli je/bude v ordinaci. Vy chodíte k doktorům jenom na blind, přijdeme a uvidíme? To mi přijde zvláštní...

anony*
hodnocení

Děkuji za tip. Proč bych se objednával k doktorům,kteří ani neobjednavaji? Já nikde nepsal, že mi to přijde nenormální se objednávat
calpre

Vzdyť píšete, že u vás v menším městě není nutnost se objednávat. Osobně jsem nezažila, že bych se nemusela objednat, pokud pominu "akutní" nutnost řešení třeba v případě bolesti. Na preventivní prohlídku se objednávám vždycky předem. Záleží samozřejmě, jak jste na tom zdravotně, chápu, že kdo je obklíčený x zdravotními problémy, tak je u doktorů víc, než doma.

anony*
hodnocení

Ano,je to tak. Nemusí se u nás objednávat. To co jsem napsal byla reakce na to, že vám připadá zcela normální se objednavat. Já proto objednávání nic nemám, ptal jsem se jen jak to funguje a předpokládal jsem,že v Praze jinak nez u nas. Beru to teď tak, že možná jsme jen naprostá výjimka a jinde to funguje jen na objednání.

hodnocení

1x
Jecminek ma dobre housky i tmave, ale kolave ne. Ty jdou predrazene

pb®
hodnocení

0x
Vy kvůli rohlíku pojedete z Čimic do Velké Chuchle? Najděte nejbližší pekařství tam kde bydlíte nebo pracujete.
doplněno 17.03.22 18:31: Tak znovu. Budete jezdit pro pečivo z jednoho konce Prahy na druhý? Až zde tedy budete bydlet?
anony*
hodnocení

Vykouzlila jste mi úsměv na tváři, při představě že kvůli pečivu jedu několik stovek km. Děkuji. A teď k vaší odpovědi. Ptal jsem se proto, že za několik měsíců se do Prahy stěhuju.
anony*
hodnocení

Klidně i na druhý konec Prahy, to problém není.
zbfh
Tak představě, že jedete vlakem hodinu 100 km pro pečivo, se smějete, zároveň ale jste ochotný jet hodinu po Praze? Jaký je v tom rozdíl?

hodnocení

0x

Vaší otázce příliš nerozumím. K odbornému lékaři je vždycky a všude nutno objednat se předem. Pokud nejde o nějaký akutní stav. Na nefrologii se objednávám za půl roku. Byla jsem teď 16. 3., na příště mě objednali na 26. 9. /nemocnice Pardubice/.

Ale na urologii chodíme společně s manželem pokaždé za rok. Byli jsme oba v červnu 2021, půjdeme i letos, v červnu 2022. Objednává se všude. A vzhledem k přílivu dalších pacientů Vás určitě jen tak bez objednání nepřijmou. To byste musel mít "smrt na jazyku."

Pečivo v Praze neznám. Za naprosto nejlepší považuji chleba z pekárny pana Dymáka. Je to v Heřmanově Městci. Pokud je toto reklama, klidně to smažte. Ale ceny kvalitě odpovídají. Postupně: 30 - 40 - 50, nyní už 55 korun za večku. Nemůžeme si ho dovolit příliš často, ale když už jej koupím, chováme se s manželem oba jak "nezavření". Dokonce bych napsala i "nenažraní." *smich*Jaga.

Je to zvláštní, rozplývat se nad chlebem. A bojím se, že bude i hůř.

anony*
hodnocení

Jak jsem několikrát psal, u nás se neobjednava k odborným lékařům,až na vyjímky(psychiatr,gynekolog). Nevěděl jsem, že jsme taková výjimka. Heřmanův Městec v Praze není, škoda, rád bych vyzkousel.

No jo, no...Co naděláte? Nic. *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]