Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybral si jinou a hrozně to bolí

Od: may odpovědí: 9 změna:

Není to otázka, ale spíš se potřebuju vypovídat. Mám ráda jednoho kluka. Všechno to začalo tak že jsem mu poslala anonymní dopis, že se mi líbí. Psaly jsme si, seznámili se a psaly si dál. Jednou na večír mi napsal ,,rande?", jenže než jsem to stačila zobrazit, tak to smazal, a když jsem se ho na to ptala, tak se kvůli tomu naštval a pohádali jsme se, nevysvětlil mi to do teď. Nemlivili jsme spolu, ale vypadalo to, že se mu líbím, dělal věci, které to naznačovaly, ptal se kamarádek jak se mám, nebo jestli mám kluka. Pak i když jsem se mu omluvila a on to přijal, tak to nevypadalo, že by si se mnou chtěl dál psát.

Bohužel v pátek jsem se dozvěděla, že si našel holku. Napsal mi, že jí miluje a je s ní šťastný, dává to na instagram a mě hrozně bolí vidět, jak si jí dává do příběhu, jak si hodinu volali. Hrozně bolí myslet na ty vzpomínky, na to jak jsem byla šťastná při každé jeho zprávě. Bolí mě ta představa že je s ní, jak jí říká, že jí miluje, to že si mě nevážil a nedal mi ani šanci. Já nevím co mám dělat, nevím co budu dělat až je uvidím spolu. Prosím poraďte mi někdo

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
"Za nás" byl vztah dvou lidí vztahem dvou lidí a nikomu jinému do toho nic nebylo. Dnes jsou vztahy jakýmsi způsoben sdíleny, prezentovány a prožívány skupinami na sociálních sítích. A pubescent má vollbu mezi tím na sociálních sítích neexhibovat a pro spoustu lidí tedy "neexistovat" (na což člověk potřebuje nějaké sociální sebevědomí, které v tomto věku moc décek nemá), nebo se dát "v plen" těchto sítí a vzdát se velké části svého soukromí se všemi důsledky na psychiku i třeva riziky šikany. Je to jakési virtuální stádovité těsné soužití. Jako na tohle bych žaludek neměl.
liska5

liska5
hodnocení

2x

Jestli někoho zaujmeš a on na Tebe kladně zareaguje, neznamená ještě, že Tě chce. Vlastně nic nebylo, hodně sis sama vysnila. Usuzovala jsi jinak, než to bylo. A v takovém stadiu mu nelze vyčítat, že nemá o Tebe zájem. Prostě lidi se potkávají, oťukávají, scházejí a rozcházejí. Nikdo nemá povinnost Tě milovat. Jak to budeš rozpitvávat, tak Ti bude hůř. Přepni si to v hlavě, že jsi volná, že jedna etapa skončila a že je tu naděje, že Tě zase něco nového potká..

jiofa
hodnocení

1x

Nevyhledávejte a nepátrejte s kým se stýká, co dělá. Snažte se jej co nejvíce vytěsnit ze svého myšlení a věnujte se věcem, zálibám které vás baví a odvedou od neustálého vracení se k minulosti. Jinak se z toho nevyhrabete. A mějte na paměti, že co bolí, to přebolí. Každý je nahraditelný. Rovněž mu napište ať zprávy přestane posílat, že vás to již nezajímá a nebudete je ani číst.

hodnocení

1x

Byl to stejně jenom kamarád. A takových ještě bude...

Nejhorší je, že vy mladí jste strašně závislí na soc. sítích. Všechno se hned troubí kolem sebe, na veřejnost. Žádné soukromí, mohu si o každém všechno přečíst. I když nevím, proč by mi měla chybět zpráva, že si hodinu volali. A možná se podělí i zprávou o účtu za telefon. *smich*

Za našeho mládí nic z toho nebylo. Nanejvýš závistivé kamarádky psaly křídou po plotech MJ + VS. A o nic jsme nepřišli.

Jsi mladá, jak budeš dozrávat, podobné problémy začneš házet za hlavu. To je prostě život. Jaga.

asd1
hodnocení

0x

Na takovýho blba se vykašli a hledej lepšího. Tenhle za nějaký smutnění vůbec nestojí.

hodnocení

0x

Asi je ještě víc děcko než ty :) Kašli na něj, kluků bude...

hodnocení

0x

Zdravím. To se holt stává. Přestaňte sledovat co, kde a s kým dělá a žijte si svůj život. Přebolí to časem, najdete si jiného s kterým budete šťastná doopravdy.

id
hodnocení

0x

Ach jo, dětské lásky ... Vůbec jste spolu nechodili a nemá tě co bolet. Chceš radu, zde je - vyrosteš z toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]