Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si v mém věku vydělat?

Od: nel odpovědí: 11 změna:

Pěkný večer, poslední dobou velice často uvažuji nad tím, jak si v mém věku (17) vydělat nějaký ten peníz.
Celé 4 roky jsem měla brigádu v zahradnictví, kde jsem trávila léto, když byla práce, i víkendy. Ted už ale od léta práce není, nebude, a tak se delší dobu snažím najít brigádu novou, to se mi ale vůbec nedaří. Hledám všude možně, píšu i do firem, kde zrovna nikoho nehledají, různě se ptám, ale nic.
Popravdě by mi stačila práce na pár hodin týdně, jelikož dojíždím. Jde mi o to, že mám ráda sport, ráda chodím po horách, chodím na lezeckou stěnu, plavat a tyto věci něco stojí. Potřebovala bych nějaký ,,stálý měsíční příjem", se kterým bych mohla počítat (stačilo by třeba alespon 1000,-). Rodiče se mi snaží přispívat, ale už tak mi platí dost odlišných věcí, a tak bych v tomhle byla ráda samostatná.
Budu ráda za tipy :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

billa
hodnocení

0x

Doplňování zboží v obchodech, Mytí nádobí v gastru

runner2
hodnocení

0x
Co treba doucovani deti na ZS, nebo hlidani malych deti, trebas i se sportovnim vyzitim.
nel
hodnocení

O tyto pozice je velký zájem a většinou mají větší šanci starší, zkušenější zájemkyně.

hodnocení

0x

Kde bydlíš?

nel
hodnocení

Kousek od Opavy

hodnocení

0x

Tak takový člověk by se mi hodil. Měl sem "paní na úklid". Po rekonstrukci bytu jsem jí volal, vše perfektně uklidila, vyčistila. Práce na tři dny po osmi hodinách, dával jsem jí 250kč za hodinu. Bohužel měla havárku, takže odpadla. Pokud taková práce nevadí, zkuste firmy, které dělají byty, koupelny.

liska5
hodnocení

0x

Tady jedna venčí lidem pejsky a bere si je, když majitelé jedou na dovolenou nebo musí do špitálu. Pak tu chodí matka s dcerou roznášet letáky. Známá chodila po večerech luxovat prodejnu svítidel a o víkendech pomáhala v kavárně s obsluhou.

nel
hodnocení

Také chodím venčit jedné starší paní psa, ale o peníze si říkat nechci, je mi to blbé..

weqweqw
hodnocení

0x

Třeba vkládat návrhe sótěži, což ale néni stály přijem, tož take ase néste tag dobrá, abe ste každó vehrála. Stači na to Inscape.

Italky mě fčel take napadá, omite dobře nejaké cezi jazek?

id

Jen malý dotaz - a vy umíte česky? Nebo jste studoval hanáčtinu?

hodnocení

0x

Koukněte na personální agentury. Třeba u nás je to Sodat a hodně brigádníků od nich k nám chodí. Výhoda je, že my jako firma se nemusíme téměř o nic starat. Potvrdím jen, že u nás brigádník byl tolik a tolik hodin a on na zákldě tohoto papíru dostane do 3 dnů zaplaceno.

Myslím, že i ve vašem okolí nějaká podobná agentura bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]