Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit kamarádce k narozeninám jako malou pozornost?

Od: mopo odpovědí: 4 změna:

Spolužačka má zítra narozeniny a já jí chci popřát a dát nějakou menší sladkost. Koupil jsem ji nějaké limitované balení Twix, ale chci se zeptat zda se to hodí? Na bonboniéry je ještě brzo, ale nic lepšího mě nenapadlo. Co vy na to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dárek jí určitě potěší. Teď ještě abyste si dodal dost odvahy na to, abyste jí ho dokázal i dát. :) Ale ničeho se nebojte, vybral jste dobře.*palec*

jiofa
hodnocení

1x

Pokud je vám 10 tak twix je dostačující. Pokud 16 a více přidal bych kytku + ten twix. Obzvláště pokud si na ni myslíte.

hodnocení

0x

A už jste vyřešil jak jí ten dárek dáte?;)

poradte.cz/...

liska5
hodnocení

0x

V trochu větších městech bývají obchody nebo obchůdky s dárkovými čajíčky, kávami a hlavně čokoládkami. Malé drahé a kvalitní pralinky. Čokoládky různých tvarů: srdíčka, kočičky, sluníčka, autíčka ..A některé vtipné.Třeba čokoládové zápalky, které navenek vypadají fakt, jako zápalky i s tou vinětou.

Nakonec bude lepší napoprvé jen fakt malá tyčinka nebo Kindervajíčko :-D

Drahá věc vzbudí rozpaky a diskuse okolí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]