Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Island autobusem

Od: klariss odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Chtěla bych vás poprosit o radu...
Dá se dobře procestovat Island ( Iceland ) autobusem? Děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Perfektní odkaz!
Obrovské množství potřebných informací.
Bravo, mave!

liska5
hodnocení

2x

Jak procestovat? Tam je jediná silnice /s několika odbočkami/ podle pobřeží kolem ostrova, a ta někde nemá ani asfaltový povrch. Busy tam jsou, jezdí, ale mezi městy se spíš létá. Však koukněte na povrch a dopravu na Mapách. A což zájezd s nějakou dobrodružnou cestovkou?

hodnocení

2x

Island nemá žádnou veřejnou dopravu, jen auta a malá soukromá letadla která přistanou na louce. Přiletíte na letiště v Keflavíku asi 30 km od hlavního města Rejkjavíku, na letišti je několik půjčoven automobilů, půjčíte si auto a cestujete. Hlavní silnice kolem ostrova ani celá není asfaltová, místy vypadá jako nějaká naše horská cesta. Mrzí mě že jsem si nevyfotografoval dopravní značku, že nejbližší benzinka je 234 km daleko. Pošlete mi na - jak123@email.cz - adresu a pošlu vám popis a zážitky z našeho 3-týdenního cestování. Takže zklamu vás...busem ne.

hodnocení

1x
Místo procestovat jsem četl cestovat ( na island) tak jsem si zrovna říkal odkud to chceš z autobusáku doplavat :)
Ale abych jen neplácal hovadiny... Najdi si články a knížky písničkáře Jana Buriana. Ten Island miluje a procestoval ho několikrát.

hodnocení

1x

Co mám z doslechu, tak po Islandu se cestuje terénními vozy.

Zkus se podívat na nějaký seriozní cestovatelský web, asi bych začas u Hedvábné Stezky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]