Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepovedené tetování

Od: karolina* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
předem počítám s tím, že zde budou i dost negativní komentáře, ale ráda bych se zeptala zda je tu někdo, kdo měl dojem, že tetování, které si vybral je dobrý nápad a nakonec zjistil, že to byl ten nejhorší nápad v životě.
Bohužel čas nevrátíme a ani naše blbé nápady.
Ono jde o takový kousek, ten kousek dokážu skrýt pod gumičku, nebo náramek.. Je to na ruce, vlastně je to vytetovaný abstraktní náramek, jsou dva, ale s tím jedním ještě nějak žít dokážu, když se trošku předělá...
Jde o to, že už z toho 14 dní nemůžu normálně fungovat. Nemůžu spát, protože jsem ten typ člověka, co dokud to nevyřeší, tak neusne. Mám z toho hodně úzkostlivé stavy a strašně toho lituju.
I když si to zakryju makeupem, nebo tou gumičkou a není to vidět, tak mi to neuvěřitelně trápí.
Máte tady někdo zkušenosti s odstraňováním tetování?
A myslíte že modrá barva se dá překrýt jinou barvou např. růžovou, fialovou?
Už jsem si i objednala návlek v tělové barvě, abych se na to nemusela dívat.
Ráda uvítám nějaké rady, i ohledně toho, jak na to tolik nemyslet. A také zda v tom nejsem sama, a i vy musíte něco schovávat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Volila bych odstranění i za cenu jizvy, klidné spaní by mě za to stálo ! Viděla jsem několik opravených tetování a vždycky to dopadlo tak, že z drobného tetování byl obraz 5x větší...

tabletka*
hodnocení

1x

Máte několik možností...dodělat to tetování tak, aby se vám líbilo - od profesionála

Nechat si ho odstranit, není to nejlevnější a určité stopy stejně zůstanou, ale zbavíte se toho, co na sobě nechcete.

Úplně ho předělat na něco jiného - zase doporučuji profesionála a to včetně návrhu.

hodnocení

1x

Nic bych nepředělávala, nechala bych si to odstranit.

Úzkostným stavům člověk úplně neporučí, ale přesto je potřeba si uvědomit, že se na nepovedené tetování neumírá a ani to není žádné postižení. Ono je i nemálo lidí, kteří si nějakým neuváženým činem trvale zničili zdraví - a také se s tím musejí vyrovnat a jít dál. Tetování je jen kosmetická záležitost. Buďte ráda, že to nemáte někde na krku nebo ve výstřihu, tam se to maskuje obtížněji. ;)

hodnocení

1x

Nemusím schovávat nic, snad kromě přebytečných kil. Protože jsem prostě uvažovala. A navíc, za mého mládí byly potetované jen různé existence, které prošly "kreminálem", jak to nazýval pan Fajst. :-D Tetování v jakékoliv podobě se mi prostě příčí. Navíc - jiný vkus má člověk mladý, dvacetiletý a jiný pak v 60 letech. A co se kdysi někomu tolik líbilo, dnes ho nesmírně obtěžuje. Je to jasné, jeden kabát a jedny polobotky taky nenosíte věčně.

Radila bych odstranit, ničím jiným nepřekrývat. Nebylo by to nic moc a časem Vás to může obtěžovat také. A když se podíváte na jizvu, budete vědět...bude to prostě pro Vás určité memento.

Jen bych, být Vámi, litovala peněz, které to spolklo. Mohlo za to být pěkné oblečení, nebo pěkná dovolená...a zatím je to - no, v čudu! Ale na druhou stranu, nebýt podobných mladických nerozvážností, tatéři by pomřeli hlady. *smich*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]