Moje spokužačka kterou má hodně rád má zítra narozeniny a chci jí dát nějakou maločkost a popřát jí. Je pořád s kamarádkami a proto nechci aby to bylo nějak trapné, ale zase jí to chci dát osobně. Co mám dělat?
Tak já bych to udělal přesně opačně než píšete. Pogratuloval bych jí a předal zabalený dárek před kolektivem kamarádek. Ať vidí, že je pro vás v očích ostatních na předním či prvním místě. Rovněž stoupnete u jejich kamárádek výše a u spolužačky nejvíce.
Trapný je stydět se aby o přání věděl někdo další... Takže jestli máš koule, tak jí nebudeš sledovat někam do lesa, ale popřeješ jí normálně před kamarádkama. Trapný to fakt neni. Ty kamarádky se možná budou navenek chichotat, ale uvnitř jí budou závidět.
Třeba si odskočí na záchod tak, jak se bude vracet, běž za ní a řekni jí, že bys jí něco menšího chtěl dát... a pak jí popřeješ... nebo jak půjde z obědu do šatny... nebo třeba domů chodí sama bez kamarádek, tak jí doprovoď a dej jí ten dárek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.