Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splatky u Home creditu

Od: mobil* odpovědí: 8 změna:

Dobry den,potrboval bych poradit,jak to funguje,jestli mel nekdo zkusenost s touto spolecnosti,jestli to tak funguje,pri splaceni 11xcastka,kdy mam preplatit jen jednu castku?A nezaplatim vice? Chtel bych si koupit mobilni telefon,na splatky.Uvadim svuj tip.Na strankach ispace.cz,jsem si nasel mob.Aligator figi note3,32GB Grad.Blue.cena 2990Kc.Zadal jsem si splatky,vyskocila mi nabidka Chci rychle splatky 11x303Kc. A po rozkliknuti-Detail splatek,mi vyskocila kolonka,v ni bylo napsano Rocni urokova sazba 21,29%,RPSN 23,6%. Taky co tyto dve sazby znamenaji?A jestli teda jen zaplatim tech uvadenych 3333Kc. Neni v tom nejaky schovany hacek?Nepreplatim vice?Nemam stim zkusenost,nechci se nachytat. Predem Vam vsem dekuji za pochopeni(zejsem tak opatrny)budu vdecen za odpovedi s Vasi zkusenosti a radou. Moc mi to pomuze,nahodou se nespalit se! S pozdravem,pranim hezkeho dne.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

1x
Zkuste se mrknout na jejich webu, mají tam některé zboží ze smluvních partnerů bez navýšení. Tuším se to jmenuje "za nulu".
Jinak se varujte platebních karet s prvním nákupem za zboží. O2 tak s oblibou tvrdilo, že telefon je na splátky a k tomu mají kreditní kartu jen kdyby chtěli. Fakticky se jednalo o kartu, kdy první nákup byl ten telefon. Poplatky za kartu pak spousty lidí dostaly do problémů. Netušili totiž, že i po splacení 11x10 mají kartu aktivní a musí platit měsíční poplatek.

a mimochodem - ten vámi označený bych si tedy nekoupil...v dnešních parametrech jiných mobilů je to až předražené. Syn je nadmíru spokojen s heureka.cz/...

Záleží na každém, jak se k telefonu chová - někdo ho nosí v kabelce a koženém obalu, opatrně manipuluje - aby se ta velká oplatka skoro 7"nezlomila... A někdo s odolným telefonem v kapse jezdí na skejtu - takto si syn minulý měsíc zavolal sanitku, protože si vykloubil rameno - byl na hřišti sám a přes 20 lidí nereagovalo na jeho bolestné volání - vytáhl si nerozbitý telefon z pravé kapsy levou rukou a zavolal si záchranku. Takových pádů ten telefon už zažil... a je jak nový.

mets
hodnocení

0x
Já bych si tedy na takovou věc nepučoval, radši si 10měsiců šetřete a ušetříte minimálně 10%, když už půjčit tak spíše od rodiny, abyste byl schopen splácet, pokud nemáte 3000 v hotovosti..

hodnocení

0x

A proč přes homocredit?: Minule jsem si bral TBL na splátky od kyslíku - cena za hotové PŘÍKLAD! 5000kč na splátky x roků, přeplatí se o 0kč

Home credit už NIKDY

jm
A podíval jste se do smlouvy? O2 neposkytuje úvěr, nemá na to licence. Ta smlouva byla na 98% právě přes home credit

Ale nepřeplatil jsem ani korunu Šlo to přímo přes O2 nikoliv přes homocredit. Jestli to řeší homo je mi pak jedno důležitá smlouva- kdy zaplatím stejnou sumu jak hotově tak splátkami zasílanámi na účet O2!

jm
10*1/10 splácet opravdu můžete i přímo u O2. Jde jen o fakt, jestli kupní ceny nejsou jinde o 30% nižší. Home credit, ale i jiné splátkové společnosti, jsou živé zejména z dlužníků. Pokud někdo dokáže podepsat smlouvu s RPSN 20%, není to o chamtivosti úvěrové společnosti. Je to čistě o chtíči někoho, kdo rozumu nepobral. Tento člověk je také vysoce rizikový pro úvěrovou společnost.
Nevylučuji však občasné výhodné akce.
Například bratr si koupil na splátky 10*1/10 TV, protože k tomu byl automaticky dárek.
Nadávat ale na jednu společnost mi připadá mimo vaše dobré odpovědi. Viděl jste ten web zanulu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]