Nejste přihlášen/a.
Zdravím, stěhuji se a končím v práci 26.
Do nové nastupuji od prvního.
Mám se někde hlásit kvůli tomu?
Do nové nastupuji od prvního.
Mám se někde hlásit kvůli tomu?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mate59
0x
Jestli myslíte zdr. pojišťovnu, sociálku,tak ne.Starý zaměstnavatel by vám měl dát evid. list dúchod. pojištění.
jaroslavqq
Takze nevadi, ze nedokoncim cely mesic a vlastne odejdu o 4 dny drive nez bych mel, tudiz ten mesic vlastne udela stale zamestnavatel co se tyce zdravotniho a socialniho. Normalne muzu pak nastoupit od 1.4. do nove prace.
Jde mi hlavne aby nevznikl nejaky nedoplatek na zdravotnim, kdyz neukoncim zamestnani ke konci mesice, ale k 26.
Jde mi hlavne aby nevznikl nejaky nedoplatek na zdravotnim, kdyz neukoncim zamestnani ke konci mesice, ale k 26.
jaroslavqq
A evidovat se mohu i pres to, ze treba nebudu mit zapoctovy list? Vim ze zkusenosti, ze jim tu vse trva pres ucetni, nedaji mi ho hned. Je to na dalku. A ja musim ze dne na den pryc.
Pripadne staci kontaktovat pojistovnu, ze jsem ukoncil smlouvu a chci zaplatit chybejici dny, oni me navedou?
Pripadne staci kontaktovat pojistovnu, ze jsem ukoncil smlouvu a chci zaplatit chybejici dny, oni me navedou?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]