Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte nějaké forum pro fandy army?

Od: navalnij odpovědí: 4 změna:

Znáte nějaké forum, kde se diskutuje o vojenské technice používané na Ukrajině? Zajímá mě identifikace vozidel a používané techniky. Kde je také forum, kde se dá o tomto diskutovat? Díval jsem se na fronta.cz ale tam to vypadá na historické, faktické věci jako WWI a WWII.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když už, tak Navalnyj;)

14.03.22 21:07
hodnocení

0x
Valka.cz
navalnij
hodnocení

Díky. Díval jsem se tam a nemohu se v tom vůbec vyznat jak se v tom zorientovat. Není to tak přehledné jako tady Poradna. Mohl byste poradit postup na co kliknout, pokud bych si zřídil účet a chtěl zřídit diskusi nebo se připojit k již existující diskusi o válce na Ukrajině? Je to tam hrozně rozvětvené.

Po diskusi jsem nepátral ale porovnávací tabulka srovnatelných zbraní mi přišla docela užitečná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]