Nejste přihlášen/a.
Dohnaly mě po letech hemoroidy. Už to nejde dál. Odhodlávám se na operaci. Přečetl jsem co se dalo, ale stejně bych radši znal hlas lidu. Myslíte si, že se vyplatí zaplatit si specializovanou kliniku, nebo je to skoro stejné jako zdarma v nemocnici?
Jeden kamarád (dnes bývalý) byl na soukromé klinice u Tábora-zaplatil za to cca10 000kčAsi o skoro 2000kč víc neboť jej v den zákroku nepustil samotného autem a jeho měla čerstvý ŘP a bála se, tak se tam musel vyspat a druhý den sám domů. cca 5-6 roků a vše OK.
Druhý byl kamarád byl u obyčejného chirurga proktologa , zadarmo a vše OK /nwn zda ambulantně nebo s krátkou hospitalizací,ale co vím tak asi 4-5 let bez problémů.
osobní zkušenost s tímto nemám ale s píštělemi 10 dnů v nemocnici přičemž samozřejmě "srovnali" i hemeroidy, z toho 4X jsem byl při plné narkóze na sále a skoro roční DPN. zatím 3 roky po zákroku a vše OK.
Základem je vyšetření - proktolog nepotřebuje žádanku. Před vyšetřením držte od večera půst a ráno použijte běžný klystýrový roztok - salinická klyzma.
Běžné hemoroidy se opraví ambulantně za pár minutek.
Zalezi na tom, aky mate nalez. Par drobnych kuskov staci ambulatne podviazat, tazsie stavy jedine operacne, setrna je Longova metoda, to je na jednodnovu chirurgiu v nemocnici. Sukromna klinika je len tahanie penazi. Podla mojho lekara, videl pripady, ked rozne laserove zakroky skoncili neschopnostou udrzat stolicu.
Tak je to špatný. Měl jsem trochu zácpu a vyhřezlo mi to dost ven. Už to nejde vrátit. Zkoušel jsem to a začalo to hrozn krvácet. Ale co teď? Všude je to na objednání a mě to bolí, že skoro nemůžu chodit. Bral bych operaci nejlépe hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.