Nejste přihlášen/a.
Sexování je určování pohlaví u drůbeže...
Frekvence pohlavního styku má být taková, aby to vyhovovalo oběma. Záleží i na čerstvosti vztahu, když jsou spolu lidi půl roku, tak by nejradši nevylezli z postele, ale po letech je normální, že se frekvence sníží. Hormony se trochu uklidní a zbyde láska. Co je to normální? Když vám tu lidi napíšou, že v patnáctiletém manželství spolu spí pětkrát týdně, donutíte partnerku ke stejným výkonům? Ano, ke vztahu (většinou) patří i sex, ale neporovnávejte se, to je cesta do pekel. Jestli vám to oběma vyhovuje, tak buďte rád(i) a neřešte koniny, stabilní vztah není samozřejmost
V sexu ale obvyklost neexistuje Pro někoho je normální se pomilovat třikrát týdně, někomu to stačí k narozeninám a na Vánoce. Pro někoho je normální zásadně penetrační sex, někdo se neobejde bez orálu. Máte se s partnerkou rádi a pořád vás přitahuje? Tak je to jednou za měsíc v pohodě, proč ne. Necítíte k ní už vůbec nic? I jednou měsíčně je v tom případně moc.
"Podle mého to vyhovuje pouze frigidním jedincům, těm, co mají zdravotní problémy a utajeným homosexuálům."
Anebo těm, které to s partnerkou prostě nebaví. To je jak ve sportu - s někým si zahrajete a fakt vás to baví a s někým to je prostě nuda. Kdybych to přirovnal k tenisu - s pinkálistou, co hraje zásadně jen obloučky přes síť, asi moc často chodit hrát tenis nepůjdete..
realita: Rozumím vám a ve skutečnosti zde jistě není nic proti ničemu. Avšak přečtěte si jaké jsou příznaky, příp. jaká je definice slova "frigidní"...v rámci toho co zde píšete zjistíte že toto splňujete na 100%
K posouzení normality se používá Gaussova křivka. Z náhodně nalezeného výzkumu vyplývá, že jste pod 12 %. Takový jev není v mezích normálu. Za normální se považuje jev s odchylkou 34 % na obě strany. Nijak to nesouvisí s možnou vzájemnou spokojeností.
cs.linkfang.org/...
Myslím si, že to není až tak neobvyklé. Nikdo to samozřejmě veřejně nepřizná, protože slyšet jsou veřejně pouze ti, co to dělají pořád (nebo se alespoň tváří, že to dělají pořád), takže kdyby někdo v hospodě mezi chlapama přišel s tím, že má sex jednou za kvartál, setkal by se nejspíš s obrovským nepochopením a výsměchem.
Nicméně když jsme se s partnerem snažili o dítě a pročítala jsem nějaké diskuze na webech, ne jednou jsem se dočetla, že ženy otěhotněly jenom z jednoho styku za měsíc a přitom se nejednalo o nějakou "nehodu", a nebo přesně věděly, že otěhotněly například tři dny před menstruací nebo dva dny po menstruaci (to bych já osobně vůbec netipovala, že z takového styku by bylo těhotenství, takže nejspíš ani žádný jiný styk v tom měsíci nebyl)... To přece člověk, který má pravidelný pohlavní styk, neví, kdy došlo k početí... případně může maximálně předpokládat, že k početí došlo v době ovulace, pokud ji vyloženě sleduje. Nicméně až překvapivě moc lidí ví, kdy přesně počali - takže je možné, že sex jednou za měsíc mají i lidé pod 30 let, kteří spolu ani zdaleka ještě nejsou deset let
@joudic: Tak třeba u nás v okolí rozhodně nikdo netuší, že máme sex takhle málo - všichni si myslí, že souložíme tak nějak v rámci normy Nikdy bych to nikomu nepřiznala (ani v opilosti) už jenom z toho důvodu, že bych potom byla ve svém okolí považována za blbku, která setrvává v "nefunkčním vztahu", protože spousta lidí to bere tak, že když když není sex alespoň jednou týdně, tak celý vztah stojí za houby... Prostě se sexu připisuje až neskutečně velký význam. To nemám zapotřebí.
K těm "tlustým prasnicím" jak píšete - žen s nadváhou po třicítce v konzumní společnosti není až tak málo, je to celospolečenský problém. Mimochodem nemyslím si, že byste radši dal přednost ženě, která je sice štíhlá a atraktivní, ale věčně vás jako chlapa ponižuje, peskuje a chová se k vám neohleduplně a necitlivě... (a že takových taky není málo, co jsem tak vypozorovala). To asi radši nějakou milou chápající boubelku, ne? Podle mě je to mnohem víc o tom, jak jsou ti dva na sebe naladěni a jak si spolu rozumí než o tom, jestli má žena o deset kilo míň nebo víc.
@silver, ale ono to tak opravdu je. Když bych to vzala tak nějak procentuelně, tak v mým okolí má pravidelnej sex snad jen 5% lidí. Bez ohledu na věk. Dělám v kolektivu kde jsou převážně ženský, chlapů minimum a věk cca 30-60 let. A toto téma jsme probírali x krát . Kamarádky mám většinou kolem padesátky.
Jediná vyjímka kterou znám je ex kolegyně. 62 let. Skoro 40 let vdaná, pak rozvod a ona chytla druhou mízu. Razí heslo, že co si neužila v mladí musí dohnat. Co si jen tak pamatuju tak za posledního roku měla sex s minimálně 10 různými muži, s některými opakovaně.
Myslím si, ze své vlastní zkušenosti, že sex člověka opravdu baví s jedním partnerem max 2 roky. Pak už je to jen o zvyku.
Jak vidím to co jsem napsal v hlavním příspěvku platí více než jsem se domníval. Já jsem tedy s aktuální partnerkou více než 15 let a nepozoruji že by to bylo horší - spíše naopak (ano, pochopitelně to ale není jako poprvé - to je ale snad jasné). Pokud se však někdo stydí, je líný, nebo má raději sladkosti a podobně pak je to skutečně k politování protože jde o opravdové zoufalství a skoro bych napsal i mrhání životem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.